Николай Михайлов е преминал успешно медицински прегледи в Левски и

...
Николай Михайлов е преминал успешно медицински прегледи в Левски и
Коментари Харесай

Ники Михайлов мина прегледи, скоро подписва с "Левски"

Николай Михайлов е минал сполучливо медицински прегледи в " Левски " и се чака в границите на 48 часа да подпише с отбора от " Герена ", оповестява Sportal.bg.

Юношата на " сините " е без тим от месец май, когато разтрогна с кипърския " Омония ". Според изданието, той е мощно мечтан от притежателя на клуба Спас Русев.

Лекарският щаб към този момент изготвя специфична стратегия за Михайлов, който би трябвало да смъкна няколко кг в идващите седмици, с цел да влезе в оптимална форма, написа още в материала.

Михайлов има 15 мача за " сините ", с които е печелил два пъти купата на страната (2006, 2007) и два пъти Купата на България (2005, 2007).

През лятото на 2007 година той бе продаден на " Ливърпул " за 300 000 евро.
" Монтана " обърна запасите на " Левски " пред погледа на Ники Михайлов Славиша Стоянович даде отмора на огромна част от титулярите
Славиша Стоянович има незабавна нужна от нов пазач след неуверените изяви на Божидар Митрев и Мартин Полачек в последните няколко мача. В контролата против " Монтана " в събота (2:3) и двамата бяха оставени отвън групата, а под " синята " рамка застана Николай Кръстев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР