Николай Марков обяви, че политическата партия Величие е само и

...
Николай Марков обяви, че политическата партия Величие е само и
Коментари Харесай

Николай Марков с изненадващ ход

Николай Марков разгласи, че политическата партия " Величие " е " единствено и единствено господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа формация от сламени и подвластни хора ". Той добави в обявата си в обществената мрежа Фейсбук, че от през днешния ден няма да взе участие в срещи с обществеността, проведени от партията. 

" От през днешния ден приключвам моето присъединяване във всички срещи с обществеността, проведени от Политическа партия " Величие ". Призовавам моите почитатели и симпатизанти, да разпространят във всички обитаеми места, в страната и отвън нея, че Политическа партия " Величие " е единствено и само господин Ивелин Михайлов и неговата псевдо икономическа формация от сламени и подвластни хора. Както и, че задачите на тази организация не са партийни, нито идеални. Доказателствата предстоят! Подредени, тествани и годни ", написа Марков. 



Припомняме, че по-рано през днешния ден идеологът на " Величие "  Ивелин Михайлов каза в изявление за " Нова ", че Марков го е заплашвал с " физическо заличаване ". 

Михайлов направил запис, тъй като имало закани да трансферира управлението на партията. Заплахите идвали от Николай Марков, изясни предприемачът. 

По думите на Михайлов заканите били, че няма да си откри място в нито една точка на света. Марков му споделил, че ще бъде " смачкан и погубен ".

Имало закани и от депутатката Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева споделила, че в случай че не създадат Николай Марков ръководител, ще бъдат унищожени.

Пред БНР минути по-късно след изявлението си в " Нова " Михайлов изясни, че петима от депутатите на " Величие " в началото били склонни да поддържат кабинета на Росен Желязков, само че в след това се отказали.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР