Николай Костадинов се оказа най-голямото разочарование в тазгодишния сезон на

...
Николай Костадинов се оказа най-голямото разочарование в тазгодишния сезон на
Коментари Харесай

Пълен смешник! Николай от „Игри на волята“: Тя ми го лапна, а майка й видя!

Николай Костадинов се оказа най-голямото отчаяние в тазгодишния сезон на „ Игри на волята “. Той влезе със поръчката на един от водещите културисти в България, защото има трето място на Европейско и пето на Световно състезание. Оказа се обаче въздух под налягане.

След като се показа най-зле във всички борби и на всичкото от горната страна се контузи, заради което напусна конкуренцията, въпреки да твърдеше, че е доста мощен, Ники реши да се направи на мъжага, какъвто не е, разкривайки история за секс.

„ Една ми правеше един път френска. Ама налапала го е и родителите й влязоха. Стана доста неловко. Хората нищо не споделиха и си излязоха смутени “, описа Николай пред свои съотборници малко преди да отпадне.

Културистът като че ли преднамерено описа тази история, с цел да се направи на огромния мъж, който оправя непрекъснато дами. Всъщност обаче по този метод сподели какъв брой е презрян, тъй като изложи цялото семейство на момичето в ефир. Може да не сподели кои са, само че те са се припознали в историята, гледайки предаването, което не е мъжко.

Николай е определян от всички фенове за най-слабия участник този сезон. Той обаче още веднъж сподели каква шушумига е, отричайки да е най-слабият, въпреки обстоятелствата да приказват сами. Според него най-слабият е Даниел.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Николай от Игри на волята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР