Николай Христов, който застреля хладнокръвно трима души в Рогош ще

...
Николай Христов, който застреля хладнокръвно трима души в Рогош ще
Коментари Харесай

Неизбежната отбрана? Започва делото за тройния разстрел в Рогош

Николай Христов, който простреля невъзмутимо трима души в Рогош ще застане пред Окръжен съд-Пловдив при започване на другата седмица.  Разпоредителното съвещание е планувано за вторник -9-ти Януари, а съдия-докладчик ще бъде Нина Кузманова. 
Прочетете още
Спрямо 40-годишния мъж е импортиран обвинителен акт за това, че на 6 август 2022г. посредством потребление пушка, съзнателно е умъртвил повече от едно лице. Припомняме, че това са роднините му – чичо си Енчо и двама братовчеди - Стефан на 45 години и Веско на 50 години.

В деня на закононарушението със същото огнестрелно оръжие Николай е направил опит съзнателно да убие 51-годишна жена, която е била ранена и откарана в болница. Христов е предаден на съд с още едно обвиняване, а точно, че е имал огнестрелно оръжие без позволение. Той е имал едноцевна, гладкоцевна пушка и 24 броя патрони 12-ти диаметър.

Жестокият разстрел се случи на  6 август. Николай Христов се е прибирал от работа, когато на вратата, пред дома му заварил подредени с железни пръчки, чичо му-Енчо и двамата му братовчеди. Така абсурдът за въпросния парцел станал по-сериозен, а Николай взел пушката, която притежавал и разстрелял роднините си. Когато паднали на земята, убиецът заредил още веднъж оръжието и стрелял още един път по тях. Версията на Николай Христов бе, че се е опитал да отбрани себе си и щерка си, като е бил под афект, поради издевателството, който е търпял години наред от тримата убити мъже. 

Между роднините постоянно възниквали разногласия. Те са обитавали една противозаконна сграда с разнообразни входни порти. Именно къщата и узаконяването й са били ябълката на раздора сред родата.

Спрямо причинителя на невъзмутимото ликвидиране е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР