Николай Гърнев е новият управляващ съдружник на Ernst & Young (EY)

...
Николай Гърнев е новият управляващ съдружник на Ernst & Young (EY)
Коментари Харесай

Николай Гърнев оглави Ernst & Young в Югоизточна Европа

Николай Гърнев е новият ръководещ съучастник на Ernst & Young (EY) за Южния клъстер в границите на района Централна, Източна и Югоизточна Европа и Централна Азия, оповестиха от интернационалната компания. Този клъстер обгръща девет страни в Югоизточна Европа - България, Гърция, Кипър, Румъния, Малта, Молдова, Северна Македония, Албания и Косово. В района работят над 3100 чиновници и генерира доходи от над 280 млн. $.

Николай Гърнев ще дава отговор за подобряването на успеваемостта на работата на EY, ще управлява самодейностите за промяна и осъществяване на тактиката на компанията, NextWave, и ще се концентрира върху по-нататъшното подсилване на екипа в целия клъстер.
 EY към този момент е въглеродно негативна компания
EY към този момент е въглеродно негативна компания

EY влага и в портфолио за компенсиране на въглеродните излъчвания със South Pole, водещ световен снабдител на климатични решения

" В новата си роля ще работя интензивно за продължение на сполучливото развиване и затвърждаването на лидерската позиция на EY в района. Ще се концентрирам върху насърчаване на капацитета на екипа ни, на партньорствата с клиентите ни и другите заинтригувани страни, за реализиране на задачите на нашата задача - да работим за построяването на един по-добър бизнес свят ", разяснява Николай Гърнев.

Николай има над 25-годишен професионален опит в работата с интернационалните и локални клиенти в редица страни на Югоизточна Европа. Към фамилията на EY се причислява през 2006 година Приносът му за напредък на одит практиката на EY в България е забележителен и през 2013 година е определен за ръководещ съучастник на ЕY за България, Северна Македония, Албания и Косово. Той ще резервира тази си позиция и при новата си роля.

От октомври 2015 година до в този момент Николай Гърнев бе и началник по ръководство на риска за Централна, Източна и Югоизточна Европа и Централна Азия (CESA).
 Найден Костадинов ще оглави данъчните и правни услуги на EY за Югоизточна Европа
Найден Костадинов ще оглави данъчните и правни услуги на EY за Югоизточна Европа

Той ще дава отговор за цялостното развиване на данъчните и правни услуги и подобряването на успеваемостта на работата на EY в унисон със заложените цели на компанията в обособените пазари

Новият ръководещ съучастник на Ernst & Young има богат опит в областта на даване на одит услуги, консултиране по бизнес покупко-продажби в доста браншове, най-вече банков, осигурителен, недвижими парцели и енергетика. Има и дългогодишна експертиза в използването на Международните стандарти за финансово отчитане и други регулаторни рамки.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР