Николай Дренчев от “Възраждане” поема ръководството на парламентарната комисия за

...
Николай Дренчев от “Възраждане” поема ръководството на парламентарната комисия за
Коментари Харесай

Николай Дренчев от “Възраждане” поема комисията за контрол на службите в НС

Николай Дренчев от “Възраждане” поема управлението на парламентарната комисия за надзор над службите за сигурност, заяви при започване на днешното съвещание ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.
Рокадата се случва според правилника за работата на Народното събрание, съгласно който ръководителите на комисии се редуват съгласно числеността си.

Досега отпред на комисията бе Бойко Рашков от ПП-ДБ, който застана отпред на мястото на ген. Атанас Атанасов от ПП-ДБ.

Инж.Николай Дренчев е роден на 30.09.1968 година в град Добрич През 1973 година се реалокира да живее в София. Основното си обучение приключва в 81–во учебно заведение, а междинното - в 18-то приблизително учебно заведение " Акад. Людмил Стоянов ". В интервала от 1986 до 1991 година учи във Висше военновъздушно учебно заведение " Георги Бенковски " в Долна Митрополия, където приключва със звание лейтенант и компетентност " авиатор - водач ".

Като офицер служи в 18–ти унищожителен авиационен полк в авиобаза Габровница Пилотира МиГ- 23 МЛД.

Инж. Николай Дренчев е депутат от ПГ на " Възраждане " в 47, 48 и 49-то Народно заседание, в които е и член на Комисията за надзор на службите за сигурност. В 49-то Народно заседание е член още на Комисия по защита.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР