Николай Денков и Мария Габриел са се разбрали и това

...
Николай Денков и Мария Габриел са се разбрали и това
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Денков и Габриел са се разбрали за ротацията, скоро ще се разбере

Николай Денков и Мария Габриел са се разбрали и това напълно скоро ще се разбере, съобщи предБНР Любомир Стефанов, политолог и академични учител.

" Интерпретациите по тематиката са единствено фонов звук, който единствено ни пречи да забележим значимото ", уточни той.

Според него е най-логично Николай Денков и Мария Габриел да се схванат за ротацията, министрите и поста министър на външните работи.

" Работата, която следва пред държавното управление, няма потребност от звук, който да тормози нашите външнополитически сътрудници. За пръв път от много време насам нашите сътрудници виждат в българското държавно управление предвидим и благонадежден сътрудник, който пореден върви в една посока със съдружниците си в Европа. Смут и звук на тези талази основава отново това чувство, че България е член на Европейски Съюз и НАТО, само че не напълно ", разяснява той.

Любомир Стефанов акцентира, че е явно, че би трябвало да има ротация и тя е контрактувана, като написа кой какъв става:

" Важна е в този момент, тъй като има да се осъществя една доста значима глава от демократичния ни преход - цялостното консолидиране на България в структурите на Европейски Съюз. Естествено, че всеки ще желае да си го припише като частно партиен интерес. Нека да го създадат и да го пишем като триумф на България ".

Радев: Истинската цел на смяната на Конституцията - преодоляването на цялата власт
Политологът предвижда, че процедурата на ротацията ще премине обикновено и посочи, че президентът Румен Радев, в случай че реши да забави връчването на мандата, " ще консолидира тези, които сега са и видимо в насипно положение ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР