Николаос Цитиридис има сериозна връзка от около една година. С

...
Николаос Цитиридис има сериозна връзка от около една година. С
Коментари Харесай

Цитиридис полудя по новата си: Лудо влюбен съм! Не съм очаквал, че може да ми се случи!

Николаос Цитиридис има сериозна връзка от към една година. С приятелката му дори към този момент живеят под един покрив, издават осведомени. За нея се знае, че не е известна в общественото пространство и работи в рекламна аганеция.
„ Тя е най-умната, най-красивата и ме кара да се усмихвам необятно! Лудо влюбен съм! Никога не съм очаквал, че може да ми се случи! " , признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви. В обществената мрежа също неведнъж е хвалил половинката си. „ Имам си гадже, по тази причина не си диря друго. Намерих точния човек! ”, удовлетворен е Цитиридис.

Той срещнал обичаната си покрах общи познати - незабавно си допаднали като характери и метод на мислене. Хора от обкръжението на двойката издават, че рекламистката е доста чаровна и блага, а Николаос в реалност бил вдлъбнат до уши по нея. Подобно на мъжа си, младата дама също харесвала домашните любимци, само че отглеждала куче, а не котка.

Водещият постоянно приказва за своята писана Карма, за която се грижи с огромна обич. „ Преди се смеех на хората, които назовават животните си „ моето бебе ”, само че в този момент съм подготвен да си отрежа ръка, крайник, какво ли не, единствено и единствено да знам, че е добре ”, споделял е Николаос за котката си. Заради четириногата си другарка той се зарекъл,  че в никакъв случай няма да се хване с момиче, отглеждащо куче, само че не щеш ли тъкмо това му се случило.

 Цитиридис постоянно е предпочитал сериозните връзки. С някогашната му другарка Моника даже стигнали до годеж. Той бил единствено на 20 години, когато поднесъл пръстен на тогавашната си възлюбена и предложил брак. Двойката почнала да стяга венчавка, само че в този миг комикът осъзнал, че са прекомерно млади за такава значима стъпка.

„ Страхът пристигна, когато започнахме да търсим място за сватбата. Тогава осъзнах, че да се оженя на 20 години е огромна нелепост. Бях й подарил годежен пръстен, само че на 20 е елементарно да развалиш годеж ”, разказвал е водещият.

Хубавото в тази ситуация е, че с някогашната му са се разделили без кавги. Въпреки създалата се обстановка, съумели да запазят другарски усеща един към различен, писа Уикенд.



Николаос се хвали, че откогато е прочут, неведнъж е получвал неприлични оферти от разнообразни дами в обществената мрежа. Някои му пращали пикантни известия, само че други стигали по-далеч и му пускали свои разголени фотоси. Цитиридис споделя, че е поласкан от жеското внимание към него, само че няма по какъв начин да отговая на такива провокации, тъй като сърцето му е заето.

Водещият е доста удовлетворен, че му върви освен в персоналния живот, а и в специалността. Говори се, че откогато се подвизава в Би Ти Ви, доста се е замогнал. Преди 2 години той напуснал скромната си гарсониера и се преместил в по-просторно жилище.

За 28-годишният комедиант с огромни упоритости малкия екран се оказала същинско предизвикателство, само че през днешния ден не съжалява за направения избор. Постепенно осъзнал, че не е толкоз елементарно да водиш предаване, колкото му изглеждало в началото. Колегите му го хвалят, че е най-големият работохолик  – идвал пръв на работа и си тръгнал финален измежду предаването. В началото дори им се коствал малко изперкал, само че след това се убедили, че е човек, който гони до дупка задачите си.

Николаос е безапелационен, че майка му постоянно е била най-големият му критик. Макар че са доста близки, той не всеки път се е вслушвал в препоръките й. „ Приемам единствено градивна рецензия! ”, коменттира с усмивка водещият.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР