Никола Тесла и някои негови цитати: “Дори смъртта не е

...
Никола Тесла и някои негови цитати: “Дори смъртта не е
Коментари Харесай

Никола Тесла и някои негови цитати: `Дори смъртта не е краят …`

Никола Тесла и някои негови цитати: “Дори гибелта не е краят … ” …Наричали са го „ идеалист “ и са се подигравали на концепциите му, само че времето сподели, че Никола Тесла е бил необикновено надарен.Тесла споделя, че техническите решения „ сами му идват в мозъка “. Той се счита за един от най-брилянтните хора на всички времена, дружно с Леонардо да Винчи.Работата на Тесла прави допустимо развиването на актуалната електротехника. Неговите изобретения изпреварват времето си с повече от век. Той знаел по какъв начин да промени действителността благодарение на съзнанието.По-долу Ви представяме някои цитати от този популярен откривател.
1. Моят мозък е единствено правоприемник. Във Вселената има ядро, от което получаваме познания, мощ и ентусиазъм. Не съм проникнал в тайните на това ядро, само че знам, че то съществува.2. Ако желаете да откриете тайните на Вселената, мислете във връзка с сила, периодичност и осцилация.3. Когато безжичната връзка се приложи изцяло, Земята ще се трансформира в голям мозък, кадърен да реагира във всяка една от своите елементи.4. Алфа вълните в човешкия мозък са сред 6 и 8 херца. Честотата на вълната на човешката празнина резонира сред 6 и 8 херца. Всички биологични системи работят в еднакъв честотен диапазон. Алфа вълните на човешкия мозък действат в този диапазон и електрическият резонанс на земята е сред 6 и 8 херца.Така цялата ни биологична система – мозъкът и самата земя – работят на едни и същи честоти. Ако можем да направляваме тази резонираща система по електронен път, можем непосредствено да направляваме цялата психологична система на човечеството.5. Това, което в този момент желаеме, е по-близък контакт и по-добро схващане сред човеци и общности по цялата земя, както и унищожаване на егоизма и гордостта, които постоянно са склонни да потопят света в първобитно безчовечие и борби… Мирът може да пристигна единствено в резултат на всеобщо просвещение…6. В кристала имаме ясно доказателство за съществуването на формиращ витален принцип и макар, че не можем да разберем живота на кристала, той въпреки всичко е живо създание.

 Никола Тесла
Никола Тесла7. В деня, в който науката стартира да учи нефизически феномени, тя ще реализира по-голям прогрес за едно десетилетие, в сравнение с през всички предходни епохи на своето битие.8. Днешните учени замениха математиката с опити и те се лутат уравнение след уравнение и в последна сметка построяват конструкция, която няма връзка с действителността.9. Желанието, което ме управлява във всичко, което върша, е желанието да впрегна силите на природата в работа на човечеството.10. Днешните учени мислят надълбоко, вместо ясно. Човек би трябвало да е рационален, с цел да мисли ясно, само че може да мисли надълбоко и да бъде много вманиачен.11. Във време, което не е надалеч, ще бъде допустимо всяко изображение, образувано в мислите да се появява на екрана и да се прави очевидно на всяко мечтано място. Съвършенството на това средство за четене на мисълта ще сътвори гражданска война към по-добро във всички наши публични връзки.12. Цялата ни биологична система, мозъкът и самата Земя, работят на едни и същи честоти.13. Изобретението е най-важният артикул на креативния мозък на индивида. Крайната цел е цялостното преодоляване на мозъка над материалния свят, впрягането на човешката природа за човешките потребности.Четете още: 5 -те изгубени изобретения на Никола Тесла, които заплашват световния елит14. Ние се въртим през безпределно пространство с немислима скорост, в близост всичко се върти, всичко се движи, на всички места има сила. Трябва да има някакъв метод да се възползваме по-пряко от тази сила.Тогава, със светлината, получена от средата, със силата, извлечена от нея, с всяка форма на сила, получена без изпитание, от постоянно неизчерпаемия ресурс, човечеството ще напредва с великански крачки. Самото съзерцаване на тези превъзходни благоприятни условия уголемява мозъците ни, укрепва очакванията ни и изпълва сърцата ни с висша приятност.15. Ако омразата ти можеше да се трансформира в електричество, това би осветило целия свят.16. Всяко живо създание е мотор, ориентиран към колелата на Вселената. Макар видимо да е наранена единствено от непосредственото си обграждане, сферата на външно въздействие се простира до безпределно разстояние.17. Двигателите, които строя, са тъкмо такива, каквито си ги представях. Не опитвам да подобря дизайна, а просто пресъздавам това, което е в мислите ми и интервенцията постоянно е както чакам.

 2 - Никола Тесла и някои негови цитати: `Дори гибелта не е краят …`
18. Въпреки, че сме свободни да мислим и действаме, ние сме държани дружно, като звездите на небосвода, с неразделни връзки. Тези връзки не могат да се видят, само че можем да ги усетим.19. Колко невероятен беше животът ми, който може да се илюстрира с инцидент… Като млад бях удивен от описанието на Ниагарския водопад. Представих си огромно колело, ръководено от водопада. Казах на чичо ми, че ще отида в Америка и ще извърша тази скица. Тридесет години по-късно видях по какъв начин концепциите ми се реализират в Ниагара и се удивих на необяснимата тайнственост на мозъка.20. Парите не съставляват такава стойност, каквато хората им придават. Всичките ми пари бяха вложени в опити, с които направих нови открития, позволяващи на човечеството да има малко по-лесен живот.21. Електрическата сила участва на всички места в неограничени количества и може да задвижва международните машини без потребност от въглища, петрол, газ или друго от нормалните горива.22. Със сигурност някои планети не са обитаеми, само че други са, и измежду тях би трябвало да съществува живот при всички условия и етапи на развиване.23. Нашите тела са формирани от молекули от разнообразни детайли, хармонично обединени. Запазват ли тези молекули някакъв финален резултат, когато тялото се разтвори? За да се откри това, вземете, да речем, две молекули водород от тялото на субект и една молекула О2. Освен това, осигурете друга молекула О2, взета от друго тяло.Сега поставете двете молекули на водорода, тъй че да могат да се комбинират с кислорода, и в случай че избират тази молекула О2, с която преди са били обединени, тогава се потвърждава прераждането. Защото, макар, че може да отнеме доста години, в последна сметка молекулите, които съставляват това тяло, ще се съберат още веднъж, тъкмо както в голям град човеци от далечна земя най-сетне се срещат и откриват непосредствен контакт.24. Не ме интересува, че откраднаха концепцията ми... Интересува ме, че те нямат свои лични.25. Докато проверявам събитията от предишния си живот, съзнавам какъв брой фини са въздействията, които оформят нашите ориси.Никола Тесла остави след себе си завещание, което въодушевява. Той е имал визия за по-добър свят, който употребява технологията за решение на проблеми, а не за основаването на такива …Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР