Никола Минчев обяви дали Продължаваме промяната ще подкрепи проектоправителството на

...
Никола Минчев обяви дали Продължаваме промяната ще подкрепи проектоправителството на
Коментари Харесай

Никола Минчев, ПП: Няма да подкрепим проектокабинета Габровски

Никола Минчев разгласи дали " Продължаваме промяната " ще поддържа проектоправителството на проф. Николай Габровски.

Няма да подкрепим кабинета, както споделих още преди съставът да стане явен. Независимо от него, това си остава кабинет с мандат на ГЕРБ. Това съобщи пред публицисти заместник-председателят на Народното събрание от " Продължаваме промяната "  Никола Минчев. 

" Ние от " Продължаваме промяната " няма по какъв начин да го подкрепим. Това, което ни прави усещане, гледайки състава е, че има много фрагменти, които са свързани с някогашни министри от Тройната коалиция на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори", която ръководи в интервала 2005-2009 година. И което държавно управление, прочее, когато господин Борисов пристигна на власт 2009 година, обясняваше, че е най-лошото, което е управлявало България и сигурно би трябвало да бъде демонтирано, в случай че използваме по-съвременна терминология ", добави той, написа novini.bg.

" Цели двама министри от това държавно управление са включени като вицепремиери в сегашния проектокабинет. Също по този начин ни направи усещане, че има и двама министри, които са били от от служебно държавно управление на Румен Радев, а точно госпожа Крумова.Също по този начин и Николай Павлов, който беше длъжностен министър на енергетиката и в този момент ще бъде министър на енергетиката ", добави още Минчев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР