Никола Камбелов с прякор Синбад, който закла по особено жесток

...
Никола Камбелов с прякор Синбад, който закла по особено жесток
Коментари Харесай

Темида осъди виновник за  брутално убийство 16 години...

Никола Камбелов с прякор Синбад, който закла по изключително нечовечен метод мъж в „ Столипиново “ преди цели 16 години, бе наказан на 7 години затвор при първичен непоколебим режим.

Със същата присъда подсъдимият е наказан да заплати на гражданския просител и частен обвинител сумата от 100 000 лв..

На 12 декември 2003 година Никола наръгал с нож в гърба 26-годишният Божидар Моллов в квартал „ Столипиново “. Причината довела до кървавия случай е жена. Наръганият Божидар обвинил другар на Синбад, че е лишил гаджето му.

Заедно с Никола Камбелов на бруталното ликвидиране са участвали Зоя, която е въпросната някогашна държанка на убития и новата й възлюбена. След закононарушението те се разбрали да си мълчат. Оставили наръгания мъж на улицата, той се опитал да потърси помощ, само че умрял от тежката кръвозагуба. Синбад изхвърлил оръжието в река Марица.

Повече от 14 години закононарушението остава неразкрито. Чак през 2017 година, след показания на очевидци е хванат килърът Никола Камбелов.

След 16 години той се призна за отговорен пред Окръжен съд – Пловдив. Магистратите решиха, че въпреки и малолетен, едвам 15-годишен Никола е разбирал смисъла на действието си и е умилено и умъртвил жертвата си по изключително нечовечен метод.

Решението предстои на обжалване в 15-дневен период пред Апелативен съд - Пловдив.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР