Никол Шерцингер заговори открито на остаряването в Холивуд. В ново

...
Никол Шерцингер заговори открито на остаряването в Холивуд. В ново
Коментари Харесай

Никол Шерцингер: Да си публична личност на години в Холивуд е предизвикателство

Никол Шерцингер заприказва намерено на остаряването в Холивуд.

В ново изявление за в. " Sunday Times " 45-годишната някогашна звезда от Pussycat Dolls показа, че остаряването в развлекателната промишленост е предизвикателство за доста. " Това е също толкоз настоящо и през днешния ден. И към момента е доста брутално ", уточни тя пред вестника за необятно публикувания така наречен " ейджизъм ", като означи, че поддържането на юношески тип не е задоволително. " Дори и да наподобявам на 37 години, сега, в който някой разбере възрастта ми, той просто изчезва ", добави тя.

Благодарение на последната роля, в която се превъплъщава - (тази на Норма Дезмънд в " Sunset Boulevard " ), ѝ е дала по-дълбок взор върху битката на дамите с остаряването. Героинята ѝ е 50-годишна някогашна звезда от нямото кино, която не може да одобри, че славата ѝ е угаснала. Шерцингер признава, че в началото се е обидила, когато режисьорът Джейми Лойд ѝ е предложил ролята в мюзикъла, основан на класическия едноименен филм от 1950 година с присъединяване на Глория Суонсън в ролята на Норма. Пред изданието певицата споделя: " Първоначално го попитах дали не се е объркал. Смятам, че изглеждам добре, не бих се определила като стара жена, какватo роля ми се предлага да изиграя. "

Все отново откакто се вживява в героинята, Никол бързо става съпричастна към копнежа на Норма по изгубената ѝ младост. " Това е обвързвано с паралели в моя живот ", отбелязва тя. Въпреки първичните си опасения по отношение на ролята тя споделя, че е разкрила дълбока връзка с героинята си. " Просто се влюбих в Норма ", отбелязва тя. " Не осъзнавах, че това е ролята, която съм чакала да изиграя през целия си живот. "

Шерцингер също по този начин схваща страха на героинята си да не дава отговор повече на невъзможните холивудски стандарти за хубост, предаде . Когато взе участие в Pussycat Dolls, тя прекарва до пет часа дневно в тренировки в залата и години наред се бори с булимия. Мениджърът на групата ѝ споделил, че би трябвало да отслабне. " Но аз нямах потребност някой да ми го споделя. Аз съм най-строгият си критик, тъй че знаех кое е вярно за мен " - спомня си тя.

През 2023 г. звездата е по-спокойна и следва придвижването за " body positivity " - да обичаме и одобряваме тялото си такова, каквото е, водено от звезди като Ашли Греъм и Лизо.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР