Никол Кидман, световноизвестна актриса и носителка на безброй награди, е

...
Никол Кидман, световноизвестна актриса и носителка на безброй награди, е
Коментари Харесай

Никол Кидман и осиновените ѝ деца: След години на мълчание, идва ли помирението?

Никол Кидман, световноизвестна актриса и носителка на безчет награди, е позната на публиката със своите емблематични функции и безупречно актьорско майсторство. Но в персоналния си живот тя носи тежестта на една продължителна болежка — комплицираната връзка с двете ѝ осиновени деца, Бела и Конър Круз. Децата, осиновени по време на брака ѝ с Том Круз, са отчуждени от майка си в продължение на съвсем две десетилетия, като се приказва, че причина за това е въздействието на сциентоложката черква, в която те не престават да членуват.

Разводът на Никол с Том Круз през 2001 година разклати освен техния брак, само че и връзките ѝ с осиновените им деца. След раздялата, Бела и Конър избраха да останат с татко си, оставяйки връзката с майка им на назад във времето. Години наред Кидман рядко разяснява тези връзки, като избира да държи тематиката надалеч от медиите. Освен това, актрисата постоянно отсъства от значими събития в живота на децата си , в това число от сватбата на Бела през 2015 година
 Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините  Децата на Никол Кидман и Том Круз - Изабела и Конър, през годините
Сега обаче се отваря нова страница в фамилната им история. След непредвидената загуба на майката на Никол, Джанел Ан Кидман, през септември тази година, Бела и Конър са създали изключителна стъпка — изпратили на майка си сърдечно прочувствено писмо. Според близки до актрисата, писмото трогнало Никол до сълзи , като тя не скрила своето неспокойствие и вяра, че това може да бъде началото на възобновяване на връзката им.

Източници настояват, че актрисата е подготвена да направи всичко допустимо, с цел да възроди връзките си с Бела и Конър , даже в случай че това изисква да се отдели за кратко от забързаната ѝ кариера.

„ Никол знае, че майка ѝ би била щастлива да види, че гибелта ѝ сближава отчуждените ѝ внуци със фамилията “ , споделя непосредствен на звездата.
 Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън  Приказката на Никол Кидман и Кийт Ърбън
За Никол Кидман, която е майка на още две дъщери от втория си брак с кънтри звездата Кийт Ърбан, майчинството постоянно е било нещо свещено . Въпреки комплицираните връзки с Бела и Конър, тя в никакъв случай не е серпантина да се надява на едно по-добро бъдеще за тяхната връзка. Може би в този момент, след толкоз доста години на безмълвие, е време тази вяра да се трансформира в действителност.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР