Никога в Национална компания Железопътна инфраструктура (НКЖИ) не са били

...
Никога в Национална компания Железопътна инфраструктура (НКЖИ) не са били
Коментари Харесай

Шефът на НКЖИ обяви, че е заплашван от БСП

Никога в Национална компания " Железопътна инфраструктура " (НКЖИ) не са били допускани корупционни практики и в никакъв случай не е оказван напън върху компанията. Причината УС на НКЖИ да вземе решение за освобождение на Гергана Алексова е очевидното и несправяне със дилемите, макар голямото предпочитание, което тя е имала, и макар поддръжката, която е получила в съдружното държавно управление.

Това съобщи основният шеф на НКЖИ инж. Златин Крумов на брифинг пред публицисти. Отговорът идва, откакто от Българска социалистическа партия реагираха на уволнението в брифинг , на който оповестиха, че то е по политическа линия и част от реваншизма, който съзират в четвъртото служебно държавно управление, образувано през вчерашния ден от Румен Радев.

Припомняме, че даже и по предаването на властта в Министерство на стопанската система не спести рецензията с тази теза.
 Българска социалистическа партия упрекна служебния кабинет, че стартира с чистки и реваншизъм
Българска социалистическа партия упрекна служебния кабинет, че стартира с чистки и реваншизъм

Служебните министри да дойдат на предизборната шатра на Българска социалистическа партия

По думите на Крумов факт е, че " посредством " на експертизата на Алексова, НКЖИ останала без горива, без услуги по хигиенизиране на жп гарите и застраховка трудова акцидент на чиновниците . Заради това се наложило чиновниците на НКЖИ да работят изключително и да поемат отговорности и опасности.

Златин Крумов приема решението за освобождение на Алексова рационално, а не прочувствено.

" Моята роля е да развъртвам компанията и да запазвам и развъртвам добре нейния имидж. Никога не сме разрешавали в нашата компания да има корупционни практики и в никакъв случай не ми е било прелестно да бъда заплашван, каквито закани получих и през днешния ден. Ако това е цената, компанията да бъде ръководена транспарантно и да работи обикновено, съм подготвен да я платя ", посочи Крумов.

Той посочи, че е получил закани за политическа принуда от Българска социалистическа партия , като по тази причина са осведомени Министерство на превоза и способените органи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР