Никога не сме си представяли нещо по-различно от диво парти

...
Никога не сме си представяли нещо по-различно от диво парти
Коментари Харесай

Джей Ло посрещна рождения си ден по бански

Никога не сме си представяли нещо по-различно от диво празненство на плажа за рождения ден на гореща жена като Джей Ло.

Именно по този метод латината посрещна 49-тия си рожден ден на Бахамите в компанията на обичания си мъж, децата и група другари. От фрагментите, които Лопес показа е видно, че шампанско се е ляло с литри, само че най-голямо усещане направи съвършената форма на певицата. Джени още веднъж ни потвърди, че в случай че една жена се грижи за себе си, то времето като че ли стопира.

А жена като нея заслужава доста. И Алекс Родригес го знае доста добре! Ето за какво той е направил всичко допустимо, с цел да може обичаното му момиче да се почувства особено. Закуска е леглото, танци на плажа и куп изненади – какво повече може да изиска една жена.

“Когато бяхме деца, рождените дни бяха доста вълнуващи поради подаръците. Сега от първо лице виждам по какъв начин това се е трансформирало за Дженифър, която намира наслада в шерването с другите. За човек като нея, който се раздава 365 дни в година – за децата, за фамилията, за света – се надявам през днешния ден ние пък да ти дадем цялото благополучие, което заслужаваш. Обичам те толкоз доста,” написа Родригес в Instagram.

източник: missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР