Никога не сме крили, че се възхищаваме на Дуейн Джонсън

...
Никога не сме крили, че се възхищаваме на Дуейн Джонсън
Коментари Харесай

Какво мисли Гал Гадот за Дуейн Джонсън

Никога не сме крили, че се възхищаваме на Дуейн Джонсън и метода, по който той ни стимулира да бъдем по-добра версия на себе си.
 Дуейн Джонсън, Mana и какви текили готви Скалата
Какво ще ни сипва Скалата

Вече намирисва какво ни готви Дуейн Джонсън

Като справедливо самопризнание идва и попадането му в листата на списание Time за 100-те най-влиятелни персони за 2019 година Концепцията на тази ранглиста допуска, че всеки един от този лист би трябвало да бъде показан от собствен сътрудник или другар.

Публикация, споделена от therock (@therock) на Апр 17, 2019 в 4:15 PDT

На Гал Гадот се падна приятната задача да напише няколко фрази за Скалата. Актрисата, несъмнено, стартира с това, че Джонсън е най-заетият човек в Холивуд, само че това си го знаем. Гадот споделя също, че да работиш със Скалата е същинско наслаждение, тъй като той кара всички към него да се усещат добре.
 Гал Гадот,
Какво прави Гал Гадот, с цел да е толкоз секси

Май всички се досещаме каква е тайната ѝ

Израелската актриса акцентира и обстоятелството, че Дуейн Джонсън е от хората, които имат вяра, че небето и лимитът, само че няма да се спре до такава степен, тъй като постоянно дава 100% от себе си без значение защо става въпрос.

Според Гал Гадот, максимата, че хората могат да не помнят това, което си споделил, могат да не помнят какво си направил, само че в никакъв случай няма да не помнят по какъв начин си ги предиздвикал да се усещат, разказва най-добре Дуейн Джонсън.
 Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice
Гал Гадот ще партнира на Дуейн Джонсън в Red Notice

Ще забележим Жената знамение в ново предизвикателство

Двамата са работели дружно в " Бързи и гневни ", а напълно скоро ще го създадат още веднъж, тъй като за 2020 година е планувана премиерата на кино лентата Red Notice , в който Джонсън и Гадот са в основните функции.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР