Никога не съм виждала такова нещо. Бях потресена. Една кобила

...
Никога не съм виждала такова нещо. Бях потресена. Една кобила
Коментари Харесай

Незапомнено Масово Убийство В България, Вече Над 70 Са Мъртви! В Момента Се Гърчат В Агония Още Много! Шокиращо Видео От Мястото!

" Никога не съм виждала такова нещо. Бях потресена. Една кобила лежеше в снега с изкълвани от гарвани очи. Тя е била бременна, само че кончето й е родено мъртво. Живи са едвам 30 коне, само че те са в сериозно положение ", споделя Елица Димитрова, която е една от доброволките, съумели да стигнат до животните. Тя е и една от инициаторките на избавителната акция.

Вчера екип на Планинската избавителна работа в град Кюстендил е съумял да придвижи с моторни шейни бали със плява и овес. Достъпът до Бек кладенец по различен метод е безусловно неосъществим.

" Не успяхме да ги свалим в ниската част на планината. Конете, които са живи са към 30, само че не могат да вървят ”, сподели един от планинските спасители и ръководител на Търговско дружество " Осогово " Христо Абаджиев.

Собственикът на конете е предприемачът от Кюстендил Петър Пищалов. Пред Нова телевизия той изясни, че всичко станало е резултат от злополучно стичане на събитията.
Вече са сигнализирани институциите, като следва Българска организация по сигурност на храните да ревизира чиповете на конете.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР