Никога не е приятно, когато някой, особено ваш близък, си

...
Никога не е приятно, когато някой, особено ваш близък, си
Коментари Харесай

5 признака, че бившият ви се опитва да играе с чувствата ви

Никога не е прелестно, когато някой, изключително ваш непосредствен, си играе с възприятията ви, още повече, в случай че приказваме за човек, с който сте имали връзка и сте я прекъснали по-късно. Готови ли сте обаче да разкодирате какво мисли и да разкриете желанията на някогашния си?

Нека разкрием някои от сигналите, че някогашният ви се пробва да играе с възприятията ви, като вникнем в мистериозните тактики, които ползва, с цел да предизвика отговор.

Свързва се с вас мистериозно

Когато някогашният ви потърси контакт с вас по мистериозен или лицемерен метод, съвсем несъмнено той желае да ревизира каква ще е реакцията ви и до каква степен към момента сте вложили прочувствено. С това той ви основава възприятие на безпокойствие, като е двузначен във връзка с желанията си, до момента в който чака да следи по какъв начин ще реагирате. Вероятно играе с възприятията ви, тъй като желае да ревизира дали към момента отговаряте на ухажванията му, или сте траяли напред. За да види дали има късмет за обновяване на връзката или дали към момента сте прочувствено отворени към него, той употребява това предписание за мистериозен контакт като техника за инспекция на обстановката.

 5 признака, че някогашният ви се пробва да играе с възприятията ви

Преследва ви в обществените мрежи

Общуването с вас посредством цифрови платформи дава на някогашния ви комфортен и заобиколен метод да реши реакциите ви и направи оценка на прочувствено положение. Той може съзнателно да инициира диалози, да харесва изявленията ви, а също и да ви написа, като чака да ревизира по какъв начин ще реагирате. Това държание е явен сигнал, че някогашният ви си играе с възприятията ви, защото търси удостоверение, любознание или чувство за надзор върху страстите ви към него.

Опитва да ви накара да изпитате ревнивост от друга жена, близка до него

По принцип някогашният ви сътрудник желае да види реакция у вас, като разисква новите си сантиментални ползи или се хвали с дейния си обществен живот. Той желае да знае дали възприятията ви към него са изчезнали или още имате такива. Бившият ви се пробва да разбере прочувствената ви реакция и да откри дали има късмет за събиране или дали към момента сте прочувствено обвързани. Затова сходни дейности се трансформират в един от предупредителните импулси, че някогашният ви се пробва да си играе с възприятията ви.

 5 признака, че някогашният ви се пробва да играе с възприятията ви

Търси ви ненадейно и след това стопира да комуникира с вас

Като инициира контакт с спиране, изведнъж, някогашният ви основава чувство за непредсказуемост и неустановеност и играе с възприятията ви. Сякаш се пробва да мери реакцията ви и да види равнището ви на интерес към него. Той може да употребява това спорадично свързване като средство за инспекция на границите, с цел да види дали има евентуален късмет за възкръсване на романтиката или в действителност сте се отдалечили. Но още веднъж е значимо да знаерте, че всяко събитие е друго и може да има повече аргументи за нередовното му взаимоотношение от това да играе с възприятията ви.

 играе с възприятията ви

Иска още веднъж да бъдете интимни

Ако някогашният ви сътрудник желае да ви вкара в леглото, той евентуално желае единствено физическа връзка, а не от прочувствено изпитване. Тази обстановка подхожда на признаците, че някогашният ви сътрудник просто желае да преспи с вас. Тя подсказва, че желанията му се въртят към осъществяването на желанията му, без да търсят по-дълбока прочувствена връзка или ангажимент. При този сюжет е значимо да се пазите и да вземете поради личните си граници и прочувствено благоденствие, с цел да не му дадете да си играе с възприятията ви.

Макар че е допустимо той да ревизира готовността ви за физическа връзка, само че би трябвало да сте сигурни, че желанията ви се зачитат. Тъй като може дълго време да сте били дружно, евентуално още го чувствате непосредствен. Ако обаче не сте го преодолели изцяло, не се поддавайте на желанието си за непосредственост с него. Може да подхраните очакванията си, а след това те да се окажат подправени.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР