Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание

...
Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде огромният победител в тазгодишното издание на „ Биг Брадър Моуст Уонтед “, издават хора от кухнята на предаването. Скандалджийката, която е измежду най-номинираните съквартиранти в историята на шоуто, няколко следващи пъти получавала извънредно висок позитивен избор от страна на публиката. Другият, който се радва на утвърждението на феновете, е синът на огромния артист Иван Иванов – Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош Министерски съвет.

Очакванията били Никита и Уош се сборят на огромния край на сезона идния понеделник. Никита към този момент има зад тила си една победа в шоуто, като сграбчи огромната премия през 2015 година Уош пък беше измежду финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 година, в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова. Този път за спечелилия няма да има парична или материална премия, а единствено плакет с надпис „ Любима звезда на България “ поради огромните възнаграждения, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.

Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, защото не се употребява със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират. Финансовото състояние на Джонсън обаче е много по-добро от това на другите участници в сезона, тъй като тя е притежател на огромна козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее отдавна.

Иначе Никита е родена в столицата, само че едвам 2-годишна отпътувала да живее в Сибир при родителите на майка си, която била тежко болна от рак и даже се наложило да прекара известно време в санаториум. Когато на Никита ѝ пристигнало време да стартира учебно заведение, се върнала в София и приключила образованието си тук. Навършвайки пълноправие, отпътувала за Швеция, където се срещнала с бащата на сина си, с когато от дълго време са разграничени, а от 5 години насам индивидът до нея е някогашният ръгбист и брат Борислав, написа „ Ретро “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР