Ники Минаж зарадва феновете си, споделяйки видео, на което 8-месечният

...
Ники Минаж зарадва феновете си, споделяйки видео, на което 8-месечният
Коментари Харесай

Синът на Ники Минаж вече се опитва да ходи - slava.bg

Ники Минаж зарадва почитателите си, споделяйки видео, на което 8-месечният ѝ наследник се пробва да направи първите си стъпки. За момента изпълнителката назовава момченцето „ баща мечок “ и не споделя същинското му име. Тя дълго време кри бременността си и счита да резервира персоналното пространство на бебето колкото се може по-дълго.

Все отново Минаж понякога споделя благи фрагменти в обществените мрежи, а опитът за първи стъпки си заслужава да попадне в интернет пространството. „ Това ли ще правиш през целия ден? “, майтапи се Ники на видеото, след което сама си дава отговор на въпроса, употребявайки бебешки глас: „ Мамо, мога да се оправя, остави ме, в случай че обичаш! “. На клипа 8-месечният наследник на звездата и брачният партньор ѝ Кенет Пети носи блуза на Burberry, комбинирана с бели панталонки и дребни маратонки също на Burberry, както и няколко аксесоара. Клипчето беше едвам 22 секунди, само че това беше задоволително на почитателите, които побързаха да го разясняват. „ Ники, синът ти е прелестен “, написа един консуматор, а различен се пошегува по отношение на бижуто на бебето, пишейки „ Тази верижка коства повече от живота ми “.
Последната обява още веднъж потвърждава, че Ники Минаж не пести средства що се отнася до дребния ѝ правоприемник. През януари тя сподели първи фотоси на бебето дружно с тоалетите, които му е приготвила. В дрешника на момченцето може да се видят марки като Fendi, Burberry, Versace и други първокласни имена.
„ Майчинството без подозрение е най-задоволителната работа, която съм приемала. Изпращам любовта си към всички майки по света. Огромна прегръдка за всички дами, които са били бременни през този сложен интервал “, написа Ники при започване на годината. Тя разгласи бременността си през юли 2020 година и роди през септември.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР