Ники Михайлов се завърна. Направи го със стил. Продължи оттам,

...
Ники Михайлов се завърна. Направи го със стил. Продължи оттам,
Коментари Харесай

Безспорният №1 на Левски

Ники Михайлов се завърна. Направи го със жанр. Продължи оттова, откъдето беше завършил. Капитанът на Левски донесе триумфа над Ботев (Пловдив). С куп качествени намеси.

Стражът още веднъж затвори устата на всички свои критици и хора, които го осмиват. На 18 декември Михайлов за последно беше на вратата на Левски в формален мач. Тогава изигра ослепителен дуел против ЦСКА и бе в основата на минималната загуба на своя тим. Късно нощес бе в основата на триумфа.
 Снимка 530182
Източник:

" Ники е добър вратар. За мен е най-хубавият вратар в България. Не е играл 1 минута в последните 5 месеца, а през днешния ден изигра съвършен мач. Трябва да се залага на него ", сподели след срещата краткотрайният треньор Живко Миланов. И е изцяло прав. Левски има потребност от своя водач Николай Михайлов на терена. Качествата му в това отношение са безспорни.
 Костадин Илиев напуща Левски и минава във ФК ЦСКА 1948
Ясен е още един от напускащите Левски

Вижте кой е той

Стражът заслужава почитание. А не получаваше такова от който и да е треньорски щаб на Левски в последните години. Ще е светотатство, в случай че Михайлов не пази в последните мачове от сезона на своя тим. Не е изключено и да са последни за него в екипа на " сините ". Публична загадка е, че вратарят желае да напусне след края на акцията. А и договорът му изтича. Доверие към него в оставащите най-малко четири мача би разрешило на Левски да има постоянен вратар и от новия сезон.
 Снимка 530184
Източник:

И с цел да не ни разберете неверно, нямаме нищо срещу Звонимир Микулич. Хърватинът е чудесно попълнение. Но във времена, когато в Левски има пари. Изключителен разкош е в миг, в който всеки един лев е от жизненоважно значение за бъдещето на клуба, в състава да има двама качествени вратари. Като прибавим и Николай Кръстев, то месечните заплати на триото надвишават 20 хиляди лв.. Та столичани не си позволяваха да имат такава конкуренция под рамката даже по време на " Синята приказка ".

В миг като този наличието на Николай Михайлов в съблекалнята, а и на терена, е от голямо значение. Лидерските му качества са безспорни. Дори смеем да твърдим, че би бил по-добър в ролята си на " обединител " от играещия го подобен Валери Божинов.
 Снимка 530180
Източник:

Във времена, в които пари в касата на клуба няма, а мажоритарният притежател се мръщи на препоръчаните му условия от унгарска компания за спонсорски контракт, вместо незабавно да одобри, то победи като снощната на Коматево могат да сплотят както тима, по този начин и почитателите. А Ники Михайлов потвърди, че е безспорният №1 на Левски...
 Снимка 530179
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР