Ники Кънчев сподели много радостна вест в социалните медии. "Поредната

...
Ники Кънчев сподели много радостна вест в социалните медии. "Поредната
Коментари Харесай

Ники Кънчев със страхотна новина: Вие върнахте усмивката на лицето на един български баща!

Ники Кънчев показа доста радостна новина в обществените медии.

"Поредната победа на Доброто в тази страна. Нужните средства за интервенцията на Любомира, дъщерята на Стойко Сакалиев са събрани единствено за 2 дни. Саката ви благодари персонално и ви прегръща! Ето ни с него и фотография на Любито от абитуриентския й бал! Да й стискаме палци на това 20-годишно българско Цвете, което се бори с рак на бъбреците! ", това написа Ники Кънчев в профила си във фейсбук.

"Вие върнахте усмивката на лицето на един български татко. И най-якото беше, че Доброто няма клубни цветове - всички сме хора. Показахме, че сме Общество, и че можем! Аз също помогнах! ", написа още журналистът.

Преди дни писахме, че дъщерята на Сакалиев се бори с необичаен тип рак. Момичето към този момент има направена интервенция, само че в този момент следва тежка химиотерапия.



"Първо бих желал да изкажа голямата си признателност към всички Вас - за моралната поддръжка и съпричаност в този в действителност сложен момент… Освен средствата, които всеки един отдели, за мен в действителност тази позитивна сила, която изпратихте към щерка ми е най-важна!!!
За по-малко от 24 часа парите, които са нужни за лекуването, на този стадий, са към този момент събрани! Бих желал да прекратя събирането на средства!
Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за цялостна бистрота. Също по този начин ще прибавя и салдото от сметката в болничното заведение. Ще ви известявам по какъв начин върви лекуването и какви средства се израходват за него!
Благодаря ви, благодаря от сърце! Думите са излишни… ", написа Стойко Сакалиев във фейсбук.

Днес той приложи извлечения от банковата сметка, а неговите другари и почитатели му пожелаха религия и триумф с лекуването на щерка му.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР