< Ники Кънчев се оказа голям купонджия < Култовият водещ бе спипан да

...
<
Ники Кънчев се оказа голям купонджия
<
Култовият водещ бе спипан да
Коментари Харесай

Спипаха го: Отказал алкохола ли, Ники Кънчев жули ракия като чалтик!

< Ники Кънчев се оказа огромен купонджия
< Култовият водещ бе хванат да жули ракия на стомах. Това не се случи в българска механа, а в сръбски ресторант. Той бе в компанията на приятели, като Кънчев бе очевидно добре почерпен. Сръбските музиканти му свириха на ушенце, евентуално привлечени от известния българин или бакшишите, които им даваше зевзекът.
< „ Никога не съм виждал толкоз пийнал, като кирка, Ники Кънчев. Веднага го познах, само че бе очевидно в нетрезво положение. Косата му бе разрошена и щръкнала на всички направления. Изобщо картинка “, твърди българин, който бил в същото заведение, дружно с радостната компания на Ники Кънчев.
< Добрата вест е, че в компанията на Ники Кънчев е имало  и мадами,  а неприятната, измежду тях не е била брачната половинка на Ники Кънчев.
< За Ники Кънчев постоянно се е говорило, че е много свободомислещ и обича купоните. Въпреки че стана татко, откакто чукна 50-така, той към момента не е минал под венчило с майката на дъщеричката си. Той постоянно е отричал брачната институция, макар че неговата Даниела скрито желала да се види в бяло.
< Водещият призна преди време, че страда от диабет. Заради което отхвърли алкохола, само че евентуално отново е  наблегнал на чашката, разясняват го в мрежата.
< Източник: Папарак
<  
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР