Ники Дойнов направи сензационно разкритие, че се подготвя да стане

...
Ники Дойнов направи сензационно разкритие, че се подготвя да стане
Коментари Харесай

Ники Дойнов чака бебе

Ники Дойнов направи сензационно разобличаване, че се приготвя да стане татко за повторно през новата 2019 година, научи HotArena.

Новинарят и брачната половинка му Петя били подготвени да гледат още едно дете и интензивно работели по въпроса. Голямото им предпочитание било да им се роди момиченце, защото към този момент са родители на наследник Марко, писа „ Ретро “.

Вече имали и измислено име за бъдещата си дъщеричка, която по всяка възможност щяла да се споделя Ана. Въпреки че Дойнов подхожда уклончиво към въпросите и не коментира дали половинката му си е правила тест, който се оказал позитивен, от фотосите от последната им фамилна почивка в Родопите се вижда, че Петя е наддала няколко кг.

Доскоро тя бе с ограничения на манекенка, само че към този момент е оформила по-едри бузи и бедра, а напълняването може да е точно от бременността, която двамата пазят към момента в загадка поради уроки. Освен това на фотосите някогашната стюардеса усърдно е прикрила корема си освен с дебелото зимно яке, само че и с дълъг вълнен шал, с цел да не може с просто око да се види дали е бременна.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР