Ник Редфърн разказва за срещи на хора с НЛО, след

...
Ник Редфърн разказва за срещи на хора с НЛО, след
Коментари Харесай

Ник Редфърн разказва за срещи на хора с НЛО, след което стават вегетарианци

Ник Редфърн споделя за срещи на хора с НЛО, след което стават вегетарианци …Според американския уфолог Ник Редфърн, в продължение на доста години на проучвания той среща 15 или 16 души, които след непосредствен контакт с НЛО стават вегетарианци.Нещо повече, както отбелязва откривателят, “трансформацията им се случва извънредно бързо, като че ли нещо манипулира съзнанието им “.Случаите, които Ви представяме по-долу са истории, които Редфърн научава от директните очевидци.Първият роман е за жена на име Розарио, жителка на Пуерто Рико. На 27 март 2000 година, дамата е на място покрай тропическите гори Ел Юнке, известни с многочислени наблюдения на НЛО, където бере банани. Изведнъж вниманието й е привлечено от резонансно бръмчене, идващо някъде от горната страна. Розарио поглежда над главата си и се изненадва, когато вижда триъгълен черен обект.
Обектът е дребен, с дължина към 7-10 метра и лъскава повърхнина. Стои във въздуха на към 30 метра над земята.Изненадата и изумлението на Розарио се трансформират в потрес, когато тъничък лъч светлина излиза от основата на НЛО, разпръсва се и обгръща дамата в розово зарево. За известно време тя е парализирана, а съзнанието й е изпълнено с облици на нуклеарна война, опустошаване и екологичен колапс, показващи хипотетичното близко бъдеще на Земята.Последното изображение, което й е показано, е на огромна плешива хуманоидна глава с големи черни очи. Лицето е сходно на извънземното, изобразено на корицата на книгата „ Причастие “ от Уитли Страйбър от 1987 година, която Розарио необяснимо е привлечена да прочете незабавно след случая.

 1 - Ник Редфърн споделя за срещи на хора с НЛО, след което стават вегетарианци
Внезапно светлината се отдръпва, летящият триъгълник се издига в небето и постепенно се насочва към средата на тропическите гори.Няколко часа след този контакт Розарио изпитва мощна нужда да се осведоми за екологичните проблеми на планетата, а след една нощ става вегетарианка …, а цялостен живот е била любителка на месните ястия.Четете още: Н. Редфърн: „ Децата с черни оче посещават избрани хора. “Друга история за неочакваната промяна от месоядец във вегетарианец след контакт с извънземни се случва през 1997 година в Уилтшир, Англия. Късно вечерта, Ейдриън Ханкок се разхожда покрай поле, където има неотдавна появил се голям кръг в пшеницата. Подобни форми в полетата се появяват в обилие в Обединеното кралство през тези години.Внезапно Ейдриън вижда дребна топка светлина, която издава леко бръмчене и „ подскача “ нагоре-надолу, след което се издига отвесно в небето и изчезва.Това е къс контакт с „ нещо “ незнайно и след няколко дни Ейдриън не помни за случилото се. Скоро по-късно, една заран се разсънва със необичайно и неясно предпочитание да спре да яде месо и изпитва потребност единствено от растителна храна.Това предпочитание е ненадейно мощно и надълбоко, и мъжът не можа да го преодолее. Оттогава той се трансформира във вегетарианец.

 2 - Ник Редфърн споделя за срещи на хора с НЛО, след което стават вегетарианци
В архива на Ник Редфърн има и история за неуточнено лице, което, откакто е било наоколо до житен кръг, внезапно стартира да изпитва необикновено омерзение към … захарта.Трудно е да се дефинира какви са задачите на сходни промени в питателните привички. Розарио или Ейдриън не са станали вегетариански „ гурута “ и не са почнали да „ проповядват “ убежденията си. Те просто трансформират питателните си привички и не се пробват да ги наложат на някой различен.Но от този момент, и Розарио, и Ейдриън постоянно стартират да сънуват ужасни кошмари за нуклеарен апокалипсис и международна война, с разрушени градове по целия свят и милиарди убити хора.Ако извънземни същества желаят хората да станат вегетарианци, тогава за какво не го създадат всеобщо, в международен мащаб? Защо трансформират единствено избрани хора във вегетарианци? Може би това е единствено експериментален опит, а главното следва …?
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР