Ник Кирьос и Стефанос Циципас влязоха в сериозен скандал помежду

...
Ник Кирьос и Стефанос Циципас влязоха в сериозен скандал помежду
Коментари Харесай

Кирьос: Няма по-лошо от това да играеш двойки заедно с Циципас

Ник Кирьос и Стефанос Циципас влязоха в сериозен скандал между тях по време на дуела си от тазгодишния Уимбълдън. Всичко стартира след края на втория сет, когато Циципас се поддаде на нервите и изстреля топка към трибуните, която умерено можеше да нарани някой от феновете. Това накара Кирьос да желае дисквалификация на неговия противник, само че до такава не се стигна, въпреки че австралиецът отхвърляше за известно време да продължи дуела и влезе в серия от кавги с основния арбитър.

Оттам нататък борбата несъмнено се трансформира в персонална и мина границите на спортсменския етикет натрапен в тениса, като в последна сметка канберецът се наложи с 3:1 сета. Драмата не спря дотук, тъй като международният номер 4 след това изрече мнене по какъв начин съперникът му има " зла страна " и може да нарани хората към себе си, до момента в който Ник дефинира балканеца като " отстъпчив " и разкри, че никой в Тура не харесва някогашния подгласник на Ролан Гарос.

Изглежда финалистът от Уимбълдън надалеч не е загърбил случилото се сред него и гърка, в случай че съдим по последната му медийна изява. Тя беше обвързвана с неговото идно присъединяване на конкуренцията във Вашингтон, където също по този начин ще си партнира с Джак Сок на двойки, а ето какво показа австралиецът по тематиката:

" Джак е най-хубавият състезател на двойки в света. Винаги се тормозя да играя с него, тъй като се усещам ненужен и се опасявам да не го подведа. Един ден ще описвам на децата си, че съм си партнирал с сходен човек. Всъщност предишния път играх дружно с Циципас, тъй че няма по какъв начин да бъде по-зле от от това " - приключи Кирьос в типичния си жанр.

Clash is still on between Nick Kyrgios and Stef Tsitsipás
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР