Ник Кирьос и Новак Джокович оформиха наглед един от най-интересните

...
Ник Кирьос и Новак Джокович оформиха наглед един от най-интересните
Коментари Харесай

Виландер разкри как Кирьос може да победи Джокович във финала на Уимбълдън

Ник Кирьос и Новак Джокович оформиха привидно един от най-интересните финали в последните години на Уимбълдън и всички с неспокойствие чакат тенис шоуто сред двамата. Безспорно поставеният под номер едно на доктрина има надалеч по-големи шансове от своя противник, но всички знаем какъв брой рисков може да бъде Кирьос, когато му показва най-високото си равнище и самият Матс Виландер има вяра, че канберецът може да вдигне трофея в Лондон, в случай че нещата се развият по следния метод:

" Очевидно е, че Новак Джокович е любимец на хартия, само че Ник Кирьос евентуално има най-хубавия сервис от времето на Пийт Сампрас насам. Много е мъчно да си показва по какъв начин Джокович би могъл да вкарва огромна част от ретурите си в корта, само че това е неговият специалитет. Мисля, че мачът значително зависи от сервиса на Кирьос. Ако началният му удар работи добре, то възможностите за победа са налице. От главната линия ще бъде доста мъчно Ник да се опълчи. Всички желаеме той да играе добре в неделя, с цел да се получи оспорван край.

Вероятно публиката ще бъде на страната на Ник, тъй като е новобранец в мача и доста от феновете ще следят за пръв път играта му онлайн, а това постоянно е вълнуващо преживяване и би трябвало бързо да завоюва тези хора на своя страна. Австралиецът сигурно ще се опита да въвлече почитателите в дуела и тяхната сила ще бъде като гориво за него. Новак ще се опита да движи противника си по целия корт и не виждам причина, заради която да не прелива от самочувствие предвид на невероятна си серия от 27 следващи победи на Уимбълдън, само че Кирьос несъмнено не се опасява от него и може да нарани съществено играта на първенеца, употребявайки своята мощност и вариативни отигравания " - предвижда шведската легенда.

Източник: Eurosport

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР