“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната, това заяви

...
“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната, това заяви
Коментари Харесай

Делян Добрев: Борисов не би дебатирал с хора, които нарушават закона

“Ние знаем най-добре какви са решенията за страната ”, това съобщи Делян Добрев от ГЕРБ.  

Той изрично съобщи, че повече доставки на газ от русия не би трябвало да има. “Трябва да се спрат и покупките на уралски петрол. Каква е разликата сред това да купуваме уралски петрол или съветски газ? Едното финансира другото ”, сподели Добрев. 

По-думите му ГЕРБ би се справила по-добре с преодоляването на енергийната рецесия. “Ако бяхме ние, щяхме да предплатим газа за 2-3 месеца напред, виждайки началото на спора ”, разгласи Добрев. “Ако още март месец бяха платили за 2 месеца напред досега на нашия падеж за последващо заплащане, щяхме да забележим какво вършат другите страни ”, добави той. 

“Второто, което трябваше да създадат е да запазят потенциал на терминала в Гърция ”, предложи още Добрев. 

Бойко Борисов е отклонил поканата на Политическа партия за спор, удостовери Добрев. “Той не би дебатирал с хора, които нарушават закона. Но би дебатирал с всеки различен жител, който съблюдава законите ”, изясни Добрев. 

Той бе безапелационен, че “трудно ” би седнал на масата за договаряния с Политическа партия. “Ако сме в невъзможност и няма никакъв различен метод да се образува държавно управление, в краен случай бихме разговаряли с тях ”, сподели той. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР