"Ние знаем колко важни са социалните медии и интернет", споделя

...
"Ние знаем колко важни са социалните медии и интернет", споделя
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Когато децата ме тръсят в Гугъл, първо излиза: победил рака

"Ние знаем какъв брой значими са обществените медии и интернет ", споделя легендата на Астън Вила Стилиян Петров в изявление за The Guardian. „ Всеки желае децата му да помнят къде е играл, какво е постигнал и да гледат головете, които е вкарал. Но виждам децата ми да гледат клипове, в които приказвам за лекуването си. Всеки път, когато търсят името ми в Google, първото нещо, което се появява, е „ преборил рака “.

Където и да отидем и когато да изляза с тях, хората ще питат: „ Как е вашето здраве? “ Най-малкият ми наследник Кристиян сподели преди няколко месеца: „ Защо всички те питат това? Сега си добре. "Децата не схващат, само че това ще продължи да се случва.”

Петров беше капитан на Астън Вила, когато през март 2012 година му бе сложена диагнозата остра левкемия. Той обаче няма проблем с публичния интерес към здравето му. Твърде добър и положителен човек е и осъзнава, че връзката му с заболяването може да е движещата мощ при повишението на осведомеността за нея. Той на процедура прави повече посредством фондацията, помагаща на хора, заболели от левкемия, която сътвори преди 6 години.

Легендата на Астън Вила споделя, че неговият опит в битката с левкемията "винаги ще бъде в мозъка му ", само че е благополучен, че е здрав и работи за това да стане управител.

„ Не чакам хората да ми дадат треньорска позиция поради името ми. Искам хората да ми дадат работа поради това, което бих желал да върша, и поради метода, по който желая да го реализира. И даже в случай че би трябвало да го потвърдя на по-ниско равнище, в по-слаб тим, ще отида и ще го направя ", споделя Стилиян.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР