Ние започнахме на 20-и април, тогава пуснахме исковата молба. На

...
Ние започнахме на 20-и април, тогава пуснахме исковата молба. На
Коментари Харесай

Стайков: Прокуратурата прекрати досъдебното производство за подкупа, свързан с ГКПП „Капитан Андреево“

„ Ние започнахме на 20-и април, тогава пуснахме исковата молба. На 20-и май стартира медийната офанзива против мен “, изясни Иван Христанов по проблема с Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ в „ Кой приказва? “ по Дарик радио.

Той разяснява, че напъните на мафията да си върне властта над граничния пункт не престават.

„ За съжалениетози месец, в който проф. Даскалов не е бил на работа, е установено безучастие и връщане на лица, за които сме подали сигнали до ГДБОП “, разяснява той.

„ Ние се занимаваме с няколко аспекта на БАБХ. Започнахме с инсинераторите, златната локва и така нататък... Изобщо БАБХ доста обича да работи с частни компании, само че не обича да изяснява правните учредения за това “, разяснява журналистът Николай Стайков.

Той изясни, че прокуратурата е прекратила досъдебното произвеждане за даването на рушвет при започване на септрември.

„ Прокуратурата доста изборно си избира записите “, изясни Николай Стайков.

Като „ никаква “ дефинира той реакцията на сенчестите сили, забъркани в проблема. Той изясни, че това е знак за удостоверение, тъй като всеки „ чист “ бизнес би излязъл с позиция, че няма нищо неправилно.

Иван Христанов съобщи, че не му е ясно за какво въпросната лаборатория е направила повече от 4000 проби от това, което би трябвало.

„ Ако той отхвърля да приказва, това значи ли, че в действителност заема позиция като на тези „ предприемачи “? “, разяснява Христанов във връзка отхвърли на Борисов да разяснява тематиката.

Иван Христанов изясни, че получават сигнали, че стартират действия по възвръщането на остарялата процедура при инспекциите на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “.

„ Ако имахме естествени проверяващи органи, а не монопол на прокуратурата... Това, което трябваше да се случи е една разработка, която да наблюдава и разкрие каква е схемата там “, изясни Николай Стайков, тъй като Иван Христанов няма проверяващи функционалности.

По думите на Иван Христанов не е толкоз притеснително, че е отстранен проф. Даскалов, а че се реставрират лицата против които са подадени сигнали в ГДБОП.

„ Най-вероятно върви противоположен развой “, разяснява Иван Христанов.

По думите на Николай Стайков е мнодо мъчно да се изясни безапелационно, за какво е махнато лицето, което е осветило схемата и в това време да се изяснява, че няма да бъде върнат този модел на работа.

„ Не можем да отличим служебното държавно управление от държавните управления на ГЕРБ “, изясни Иван Христанов по отношение на методите на работа.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР