Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което

...
Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което
Коментари Харесай

Балабанов обяви, че ИТН няма да подкрепи Рашков за шеф на КПКОНПИ, поясни мотивите

" Ние ясно изразихме отношението си и диалогичността на това, което направихме през последните дни във връзка с целите на България ", това съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пред NOVA.

По думите му с Българска социалистическа партия са извършени естествени политически диалози, при които са направени нужните редакции на управленческата стратегия.

" Всичко се счупи оня ден, когато всички видяхме същинското лице и лицемерието на тези, които знаят, че когато ги снимат, се държат по един метод, само че когато знаят, че не ги снимат - лъсват концепциите им ", съобщи той по отношение на изтеклия запис с представители на " Демократична България ".

" Има доста страшни неща в този запис, само че това даже не е запис, а лъчение онлайн. Ако не беше ужасно за " Демократична България ", Христо Иванов нямаше да желае да се стопира ", продължи Балабанов.

" Какво ви демонстрира записът? От определенията във връзка с Има Такъв Народ, които бяха теза на жълтопаветните политици - че ние сме мафия, само че какво демонстрира записът? Че ние не сме мафия. Ние към този момент не сме 100% мафия, която Кирил Петков, Асен Василев, в синхрон с Христо Иванов и цялата клика от жълтопаветни политици, изкарваше като главен акцент ", добави депутатът от Има Такъв Народ.

" Най-важното е същинското лице на задкулисието, което лъсна ", добави още Балабанов.

" Обидата е към всички гласоподаватели, които поддържаха Има Такъв Народ ", безапелационен беше той.

" Нека стане ясно един път вечно - Има Такъв Народ поддържа разпоредбите за избор в КПКОНПИ и поддържа на първо четене закона. Между първо и второ четене постоянно има време за редакции. Този закон, препоръчан от Политическа партия, търси да трансформира КПКОНПИ в бухалка и това е повече от ясно ", съобщи той на въпрос дали Има Такъв Народ са напуснали договарянията за държавно управление, с причина Антикорупционната комисия.

" Пречи ми неговата работа в общественото пространство на база обстоятелствата в общественото пространство. Бойко Рашков не извърши нужната промяна в Министерство на вътрешните работи, Бойко Рашков арестува водача на опозицията без никакви доказателства и го трансформира в воин. Бойко Рашков не съумя да види по какъв начин РПУ-тата, които са под негов надзор са осигурявали чадър толкоз дълго време над един наркотрафикант, който умъртви две девойки. Виня Бойко Рашков, че не може да управлява институцията, която ръководи ", сподели той за това за какво не би подкрепил кандидатура за началник на КПКОНПИ от страна на силовия министър в оставка.

Той посочи, че от Има Такъв Народ няма да поддържат кандидатурата на Рашков за поста, а във връзка с Закона за Антикорупционната комисия добави, че ще бъде подсилен, стига да се създадат нужните корекции.

Балабанов акцентира, че от партията няма вид да се върнат на масата за договаряния.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР