Ние влязохме този мач с ясното съзнание, че няма да

...
Ние влязохме този мач с ясното съзнание, че няма да
Коментари Харесай

Мартин Захариев: Кабинетът „Габровски“ загуби първото полувреме, готвим се за дълъг мач

„ Ние влязохме този мач с ясното схващане, че няма да стане незабавно. Ние сме в първото полувреме, готвим се за дълъг мач “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази неделя “ Мартин Захариев във връзка гласуването на проектокабинета „ Габровски “ с мандата на ГЕРБ.

Захариев беше номиниран за министър на туризма в това държавно управление. Според него кабинетът на проф. Николай Габровски има късмет при идващото Народно заседание.
Мисля, че би могъл да бъде освен от името на ГЕРБ, само че една по-широко скроена структура, която ще излъчи идващият парламент, счита той.

Мартин Захариев е прочут като продуцент, издател и народен представител от групата на Българска социалистическа партия в 42-ото Народно заседание (от май 2013 година до август 2014 г.).

„ 9 години не минавах по ул. „ Позитано “. Когато парата от свирката е излязла, човек към този момент има опция да реши събитията малко по-трезво и да си даде сметка в какво се е забъркал “. Така Мартин Захариев изясни по какъв начин от народен представител на Българска социалистическа партия е станал претендент за министър в кабинет с мандата на ГЕРБ.

Той посочи също, че е взел участие в писането на предизборната стратегия на ГЕРБ в частта за ръководството на бранш туризма.

„ Аз се занимавам с този бранш професионално. И академично, тъй като имам и докторантура на тази тематика – „ Дигитализация на бизнеса в туризма “, посочи Захариев.

В проектокабинета го поканил персонално проф. Габровски. Захариев не знае дали водачът на ГЕРБ Бойко Борисов е взел участие в този развой, твърди, че „ не му е виждал очите “.

Гледайте целия диалог във видеото!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР