Ние винаги сме считали, че политиците влизат в парламента, за

...
Ние винаги сме считали, че политиците влизат в парламента, за
Коментари Харесай

„Български възход”: Трябва да се работи в посока антикризисно правителство

" Ние постоянно сме смятали, че политиците влизат в Народното събрание, с цел да си взаимодействат с една-единствена цел - да вземат решение проблемите на българското общество. Затова имахме положителна акция, не давахме напразни обещания. Само с взаимоотношение на партиите може да се реализира това ", съобщи ръководителят на парламентарната група на " Български напредък " Виолета Комитова преди началото на срещата с Контактната група, управлявана от Росен Плевнелиев и Соломон Паси.

По думите ѝ би трябвало да се допирните точки.  „ Бях доста учудена, че евроатлантически партии са в някакво грубо сблъскване. Това би трябвало да се преодолее. Ние сме отсреща, с цел да се вземат решение проблемите “, сподели още Комитова.

„ Не ми е ясно по какъв начин с обиди, каквито видяхме последните дни в Народното събрание, ще се решат споровете. Ние желаеме да покажем, че с дейностите си ще подпомагане и ще търсим съдействие с всички политически партии “, съобщи още Комитова.

„ Винаги съм казвала, че в случай че би трябвало да решим даден проблем на жителите, да вземем за пример “ин хаус ” процедурите, ще се съюзим с всички депутати, тъй че гласоподавателите не би трябвало да се сърдят “, сподели някогашният районен министър и сегашен народен представител от „ Български напредък “.

След края на срещата, Комитова съобщи, че " Български напредък " ще работи в посока антикризисно държавно управление - не програмно, а антикризисно, което да се оправи с множеството рецесии, които са насъбрани сега.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР