Ние, унгарците, заедно със сръбския президент веднага заявихме, че има

...
Ние, унгарците, заедно със сръбския президент веднага заявихме, че има
Коментари Харесай

Кремълофилът Орбан брани със заплахи за война Турски поток

Ние, унгарците, дружно със сръбския президент незабавно декларирахме, че има различен газопровод - " Южен поток " за газ от Русия през Турция, България и Сърбия - и в случай че някой би желал да направи с южния кулоар това, което беше направено със северния, ще го считаме за причина за война, за терористична офанзива и неотложно ще отвърнем. Затова не го правете! "

Това съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан в изявление за уволнения от американската мрежа " Фокс нюз " водещ Тъкър Карлсън, прочут с провокативните си и крайнодесни позиции и неприкрити благосклонности и пропаганда в интерес на Доналд Тръмп. Той бе поканен от Илън Мъск да има лично предаване на платформата " Екс " (бивша " Туитър " ).

" Вероятно можете да го извършите с Германия, само че не и с този регион ", добави Орбан, без да прецизира на кого тъкмо приказва и по какъв начин си показва, че Унгария ще реагира.

" Мисля, че е напълно явно, че " Северен поток " беше взривен от Байдън - непосредствено или посредством подставени лица. Никой не оспорва това действително. Защо Европа и Германия в частност не споделят нищо за това? То безусловно разруши немската стопанска система и те нищо не споделят ", бяха въпросите на Карлсън, след които последва отговорът.

Унгарският министър председател не оспори нито едно от по този начин подредените изказвания, за които някогашният водещ от " Фокс нюз " не показва никакви доказателства.

Той дава отговор, преминавайки в подигравателен звук с усмивка, че след детонациите в Балтийско море " ние ги определихме като терористична офанзива, само че на Запад и в Германия го отхвърлиха, нарекоха го " нещо ". На което Карлсън изпада в плевел смях, а Орбан добавя с известна опорна теза на пропагандата на Кремъл: " Това е нещо като доказателство за липса на суверенитет. "

" Не говорите на руснаците, като казвате това, нали ", попита Карлсън. " Да, това не беше адресирано към Москва ", отвърна министър председателят.
ТЕМА преди 5 часа 460 преди 2 дни 2198 преди 2 дни 1183
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР