Ние сме за намаляването на субсидиите, но не и за

...
Ние сме за намаляването на субсидиите, но не и за
Коментари Харесай

ВМРО: Подкрепяме намаляване на субсидиите, но не до фалит на партиите

„ Ние сме за намаляването на дотациите, само че не и за това партиите да бъдат доведени до банкрут, както и до взаимозависимост от външни субекти – компании или непознати страни, тъй като по този начин ще стане “. Това съобщи организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Според него претекстът на Министерски съвет за предлагането на партийна дотация в размер на 1 лев на автентичен глас е по-скоро отговор на реториката на опозицията, в сравнение с предпочитание на ГЕРБ да предопредели резултата от идните локални избори, каквито теории се появиха в общественото пространство.
Помолен да разяснява отхвърли на Движение за права и свободи да взе участие в бъдещите политически съвещания за размера на държавното финансиране на партиите, Ангелов отговори: „ Това си е тяхна работа. В последна сметка, когато би трябвало да бъде предпазена демокрацията в България, всички политически партии би трябвало да са национално виновни, да преглътнат егото си и да създадат един спор за това по какъв метод да бъдат финансирани и кой да е размера на дотацията. Една внезапна смяна в него няма да докара до нищо положително “.
Юлиан Ангелов добави още, че Вътрешна македонска революционна организация има подготвеност за връщането на надвзетата партийна дотация. " Мислим да го създадем поетапно, с цел да можем въпреки всичко да си покриваме разноските – наеми на клубове и други организационни разноски ", изясни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР