„Ние сме силен отбор, защото работим за гражданите, защото политиките,

...
„Ние сме силен отбор, защото работим за гражданите, защото политиките,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Делян Добрев и ние се извиняваме на Хасково

„ Ние сме мощен тим, тъй като работим за жителите, тъй като политиките, които вършим, доближават до всеки от човек. Затова нямаме от какво да се срамим. Единственото, за което аз се срамя, е че подкрепихме Добри Беливанов за кмет на Хасково. Този човек няма място в ГЕРБ ”, сподели Цветанов, представен от пресцентъра на партията.

Той се срещна с регионалната конструкция на ГЕРБ-Хасково, със симпатизанти и жители, които пристигнаха, с цел да чуят истината за абсурда, който се развихри през последните дни.

Цветанов акцентира, че честният човек намира сили да се извини. „ Затова Делян Добрев и ние се извиняваме на Хасково и неговите поданици, че издигнахме Беливанов за кмет. Този човек е зависим на непознати ползи и ние би трябвало да им се противопоставим”, акцентира Цветанов.

Той бе безапелационен, че Делян Добрев е политик със познания, с експертиза и с хрумвания в полза на хората и точно по тази причина не би трябвало да излиза от дейната политика.

Със скалъпени пасквили и неистини Българска социалистическа партия нападнаха точно Делян Добрев, тъй като той е сполучлив и скъп като специалист, акцентира Цветанов и се обърна към хасковския депутат с думите: ”Деляне, аз съм ти другар и ще победим!”

В поддръжка на депутата от Хасково и с гледище за отдръпване на оставките на Добрев се изрекоха десетки участници в срещата. Те упорстват Добрев да размишления и да не напуща Народното събрание.

„ Успяхте да ме трогнете”, призна Добрев и благодари за поддръжката. Той напомни, че през последните години на всички избори ГЕРБ-Хасково е увеличавал резултата си, а на последните през март за партията на Бойко Борисов са дали своят вот съвсем 38 хиляди индивида.

„ Това ми демонстрира, че работим в вярната посока. Но разберете ме, извънредно тежко е за мен, който не съм влезнал в политиката „ от задната седалка на един мотор”, а съм извървял почтено своя път с работата си, да слушам всяка вечер в новините какъв лъжец съм. Всичко това ме омерзи и коства прекомерно скъпо на моето семейство”, показа Добрев през сълзи.

Във вторник той ще подава оставката си в Парламента. Решението за неговото освобождение е ръцете на народните представители и в изпълнителната комисия на ГЕРБ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР