Ние сме също хора, имаме емоции, подложени сме на невероятно

...
Ние сме също хора, имаме емоции, подложени сме на невероятно
Коментари Харесай

Кандидат за служебен премиер: Жена ми от месец не спи, това е недоразумение

Ние сме също хора, имаме страсти, подложени сме на необикновено напрежение. Виждате какви недоразумения се получават, този товар. Ние не сме най-подготвените хора за тези позиции. Ние сме финансисти, работили в нашите сфери и в този момент би трябвало да присъстваме по силата на позициите, които заемаме.
Прочетете още
С тези думи зам.-шефът на Сметната палата Тошко Тодоров отхвърли да дава отговор на всевъзможни въпроси за това кой ще е длъжностен министър председател и какво са говорили с президента. Той и колежката му Горица Грънчарова-Кожарева влязоха дружно на " Дондуков " 2 и излязоха дружно. А тя резервира безмълвие, като единствено споделяше на медиите: Благодаря ви, в опит да си тръгне по-бързо.

Моля ви се! Много ви благодаря, страхотни сте, дано да се приберем. Съжалете ни въпреки всичко, обърна се Тодоров към медиите, атакуващи ги с въпроси.

Моля ви се, дано да не слагаме по този начин въпроса, отговори той на въпрос дали би напуснал поста си, с цел да стане длъжностен министър председател.

Това са единствено диалози, добави той.

Мислите ли, че не ни тормози, отвърна Тодоров на въпрос дали се тормози да е длъжностен министър председател.

Това е неразбирателство да се свежда до 10 индивида. Има ужасно доста хора в тази страна, които заслужават да бъдат на тази позиция. Не считаме, че аз и госпожа Грънчарова, приказвам и от нейно име, сме най-подходящите хора, добави зам.-шефът на Сметната палата.

На въпрос дали това доста би ги затруднило, Тодоров отговори: Повярвайте ми, брачната половинка ми към този момент цялостен месец не спи, допускам и брачният партньор на госпожа Грънчарова. Това се придвижва, ние имаме дребни деца.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР