Ние сме най-прогнозируемата европейска партия в България. Така започна речта

...
Ние сме най-прогнозируемата европейска партия в България. Така започна речта
Коментари Харесай

Министър Илиев: Отказвам зам.-министър от ГЕРБ, защото съм обещал поста на учителката ми

Ние сме най-прогнозируемата европейска партия в България. Така стартира речта си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред кметовете. Във всички това е революция, бунт и извънредно рисково. Така разяснява актуалната обстановка в Русия с частната войска – „ Вагнер “. „ Вагнер “ почна събаряне на военното командване на съветската войска, като взеха контрола над град Ростов на Дон. Те към този момент са във Воронеж, на 500 км от Москва. Там, както и в цялата Московска област, бе разгласен „ ексклузивен режим “.
„ Помня, когато влизахме в Кюстендил, Видин, локалните организации ме молеха да не приказвам против Путин, Русия, тъй като българите не обичат войната. Защото имаме отношение към Русия. Аз тогава ви споделих: Докато нямаше война, ние сме водили най уравновесената политика. В момента, в който Руската федерция атакува Украйна, ние имаме единствено едно място и това е на страната на евроаталнатическата общественост и не можем да подкрепим експанзията. Много хора от партията ни укориха. Що е то частна войска която атакува и убива украински жители, по едно и също време с съветската войска. Когато това стана факт, нашата партия сложи украинското знаме в централа и стои до ден сегашен. Колко повече беше рисковано това, тъй като прируските сили възмажаха, ние още по мощно затвърждавахме нашето участие в Европа “, съобщи Борисов.
Той прикани нашите служби да са доста деликатно и да наблюдават обстановката в Русия.
Няма град, в който ГЕРБ да не е направил нещо хубаво. За София дори ще ми отнеме повече от час, съобщи Борисов.
По тематиката за изискванията на Политическа партия, Борисов разяснява: Те си назначават министрите, зам. министрите, без въобще да ни питат. Но те си ги назначават, тъй като химикалът е у Денков. Надолу поголовно подменят всички, без това на никое място да е разказано в декларацията. А ни слагат 7 нови условия. Ами да си създадем декларация като в Германия – няколко стотин страници.
Борисов възмутено описа за диалог с министъра на спорта – спортният водач Димитър Илиев от Политическа партия, който признал, че заречен на дипломната си ръководителка Даниела Дашева да я назначи за заместник-министър и по тази причина нямало квота за ГЕРБ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР