Ние сме най-предвидимата партия в тази коалиция. От самото начало

...
Ние сме най-предвидимата партия в тази коалиция. От самото начало
Коментари Харесай

Вигенин за Паметника на съветската армия: Това е паметник на хора, които са спасили други хора от фашизма


Ние сме най-предвидимата партия в тази коалиция. От самото начало се знае, че въпросът с Република Северна Македония е сензитивен за нас и беше написан текст в съдружното съглашение. Имаме доста ясни правила и това е доста значимо за една коалиция – да има предвидимост. Това съобщи в студиото на " Лице в лице " по bTV депутатът от и заместник-председател на Народното събрание.

Относно вчерашното решение на Народното събрание да даде военно-техническа помощ на Украйна Вигенин уточни, че решението е било " плод на ужасно доста старания ".

Това е едно мъчно квалифицирано решение, което разреши на 6 от 7 парламентарни групи да поддържат Украйна, което е доста мощен политически сигнал към Украйна, акцентира Вигенин.

,,За мен е извънредно значимо и това, че ние се обединихме от напълно съответни претенции, което не съм видял в други европейски парламенти. Българското общество може да се разпознае в това решение, без да залитаме в крайности``, добави още той и посочи, че " играе доста основна стабилизираща роля в обединението ".

По тематиката със разногласието за Паметника на руската войска в София социалистът прикани " да престанем да дълбаем споровете в българското общество ".

Може да подкрепяш Украйна и в това време да си срещу събарянето на този монумент. Това е монумент на хора, които са избавили други хора от фашизма. Нека да прочитаме историята без нападки и подправени причини. В тези рецесии последното, от което имаме потребност, е да се караме по второстепенни въпроси, изясни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР