Ние сме готови за диалог по конкректни политики, ако разбира

...
Ние сме готови за диалог по конкректни политики, ако разбира
Коментари Харесай

Янев: Готови сме за диалог с ГЕРБ-СДС

Ние сме подготвени за разговор по конкректни политики, в случай че несъмнено бъдем поканени за подобен разговор.

За какво сме подготвени в личен проект е рано да се приказва.

Няма такива диалози, няма такива оферти. Нека да не бързаме.

Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на „ Български напредък “ Стефан Янев, след като стана ясно, че президентът Румен Радев ще връчи мандата за сформиране на държавно управление на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в понеделник.

„ Можем да станем свидетили на всичко, в случай че всичко е контрактувано.  Нека да дадем време на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили да си проведат разговор в личната парламентарна група и след това с другите партии, с които преценяват, че ще водят разговор. Това е тяхно право.  Ние няма по какъв начин да участваме в разговор, в случай че не бъдем поканени “, добави той.

„ Не одобрявам този вид говорене в Народното събрание, в който се сочим с пръст и упрекваме. Аз в Народното събрание мафия не виждам.  Не желая да привързвам тематичните обединения, които се образуват, с оновната задача на Народното събрание – да се образува държавно управление. Третият мандат, в случай че се стигне до него, е спешен.  Формулата за него евентуално ще бъде на най-широко единодушие.  За мен най-хубавата е формула би била 160+ гласа, което значи оптимално необятно единодушие сред париите, че в този миг България има потребност от държавно управление. Аз не се виждам като министър председател с никой мандат. Това не ми е детската фантазия. Бил съм министър председател и знам какви компликации има. Никой не ме е канил да ставам министър председател “ , завърши Стефан Янев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР