Ние сме готови във всеки един момент, когато се наложи,

...
Ние сме готови във всеки един момент, когато се наложи,
Коментари Харесай

Гвоздейков за ситуацията в Израел: Готови сме да изпълним извънредни полети, когато се наложи

" Ние сме подготвени във всеки един миг, когато се наложи, да осъществим изключителни полети и да помогнем на всеки един, който желае да се прибере назад в България ", съобщи пред публицисти министърът на превоза и известията Георги Гвоздейков във връзка на обстановката в Близкия Изток и прибирането на български жители от Държавата Израел, оповестява Българска телеграфна агенция. 

„ Процесите по осъществяване на полета са в връзка и синхрон с Министерството на външните работи, тъй като има строго избрани правила, в това число от Европейската комисия “, изясни министърът. 

„ Към момента няма оповестена евакуация на европейски жители от Израел. Затова ние оказваме помощ на хората, които са отишли там краткосрочно и нямат опция да се приберат заради това, че някои от самолетните компании не извършват полетите си. Гражданите, които имат непрекъснато престояване в Израел, си остават там, тъй като няма такава обстановка на евакуация на всички жители “, сподели още той. 

До този миг бяха осъществени два полета до Тел Авив с държавния аероплан " Еърбъс " и един евакуационен полет със аероплан на частна компания. 

Министър Гвоздейков разяснява тематиката по време на ревизия на новоизградения сектор от Драгоман до Калотина на автомагистрала " Европа ". 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР