Ние сме готови да се явим на предсрочни избори, моето

...
Ние сме готови да се явим на предсрочни избори, моето
Коментари Харесай

Бабикян: Нови избори може да повторят резултата от последните


Ние сме подготвени да се явим на предварителни избори, моето безпокойство е, че е голяма вероятността да преповторим същия резултат или да е по-лош. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от парламентарната група на " Изправи се! Мутри вън! " Арман Бабикян. Той посочи, че няма поради обединението, а резултатите като цяло.

" Част от смяната се случи. Бойко Борисов е министър-председател в оставка и явно няма да бъде министър-председател. Но единствено до такава степен. Останалата част от смяната явно се отсрочва, тъй като хората, които получиха най-голямо доверие, не съумяват да сглобят кабинет ", сподели Бабикян.

Ходът на Слави Трифонов не го е изненадал. По-скоро е имал други упования - " вяра за ход, който изисква вреди и жертви " - да се поеме ръководството на страната най-малко в къс контролиран интервал от време, в който да се свършат основни неща, основани върху общо единодушие.

" Може би се пробва да се защищити от риска да бъде натискан от партии, които не харесва. По този метод се пробва да защищити партията си евентуално, може би се пробва да защищити опцията за мощна промяна. Може би се надява на по-честни избори ", допусна Бабикян.

По думите му към този момент са заложени голямо количество клопки, в които има прелестна опция ръководството да падне и надлежно да пострадат и жителите на България.

" Колко свенливо кабинетът в оставка на Борисов отхвърля от много време да внесе Плана за възобновяване и развиване в Брюксел. Изключителен срам. Има и сбъркана философия, има и доста неща, които би трябвало да се поправят, само че Планът би трябвало да се внесе. Има месеци наред, в които могат да се поправят неща. Да не го внесеш, значи да не искаш парите да влязат. И нямат никакъв срам, когато си назначават шефовете на политическите кабинети. Там срам няма, само че да оставиш българите без този финансов пакет, там има заплашителен срам ", разяснява още Бабикян.

На въпрос какво ще вършат от " Изправи се! Мутри вън! ", в случай че би трябвало те да създадат кабинет, той отговори: " Какво остава да създадем - да оформим кабинет на малцинството в малцинството ли? " Според него това е несериозно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР