Ние сме единствената партия, която увеличава избирателите си спрямо предишните

...
Ние сме единствената партия, която увеличава избирателите си спрямо предишните
Коментари Харесай

Нинова: Живеех със спестени пари, днес се връщаме в парламента

Ние сме единствената партия, която усилва гласоподавателите си по отношение на предходните европейски избори. Ние сме единствената партия, която усилва броя на евродепутатите си. Печелим в 63 общини, като 2/3 от тях са ръководени от ГЕРБ. Цялата държавна машина беше впрегната против нас на тези избори и всички виждаме купения избор.

Такъв коментар направи в утринния блок на bTV подалият оставка ръководител на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Представата ми за морал и достолепие в политиката е, че първият носи отговорност. Аз поех своята отговорност. Участвал си, изгубил си и поемаш отговорност. Оставката е персонален акт. Много сътрудници в партията ме караха да не депозирам оставка, само че когато взема решение, не се отхвърлям и не се депозирам на напън. Това го споделям във връзка спекулациите, че предложенията ми за нови правила за избор на ръководител на Българска социалистическа партия са били опит да се бетонирам в партията. В това няма нищо правилно. Аз не съм Бойко Борисов, който употребява страната за пропаганда и предизборна акция. Аз в никакъв случай няма да употребявам партийните запаси за своя персонална полза ", безапелационна беше тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР