Ние сме единствената партия, която няма нужда обещава, защото е

...
Ние сме единствената партия, която няма нужда обещава, защото е
Коментари Харесай

Делян Добрев: За да има кабинет, сме готови да приемем капризите на ПП-ДБ за съдебна реформа

„ Ние сме единствената партия, която няма потребност дава обещание, тъй като е задоволително хората да си спомнят, че през всички кабинети на ГЕРБ инфлацията беше сред 0-2%. Тя в действителност не съществуваше. Ние сме единствените потвърдили, че могат да се оправят с инфлацията и обраното – „ Промяната “ са тези, които потвърдиха, че знаят по какъв начин да я подвигат, тъй като инфлацията стартира още юли 2021 година “

Това сподели пред Euronews Bulgaria лидерът на листата на ГЕРБ-СДС за област Хасково Делян Добрев.
По неговите думи в последните години злоупотребите с Данък добавена стойност са придобили големи мащаби.

„ Не може при инфлация от 20% да имаш спад от приходите от Данък добавена стойност на покупко-продажби в страната “, уточни Добрев.
Фабриките за Данък добавена стойност от 2 години работят с цялостна мощ. Трябва да се затворят тия заводи и да не се крадат парите от Данък добавена стойност, а да влизат в бюджета.
„ Затягането на коланите за мен значи прецизиране на разноските на бюджета, само че никога не и понижаване на обществени заплащания, да вземем за пример. Категорично няма да подвигаме налозите и сме срещу 33% налог свръхпечалба за всички компании в България за 2022 година “, сподели още политикът от ГЕРБ.

Според него хипотетично, в случай че Путин пристигна в България, би трябвало да го арестуваме, според заповедта на Международния углавен съд в Хага.

България би трябвало да оказва помощ на Украйна намерено и почтено, а не както го правеха от „ Продължаваме промяната “, означи Добрев.

Трябва да помогнем на Украйна с всичко, с което можем, само че не трябва да оголваме отбранителните ни благоприятни условия, разяснява още политикът от ГЕРБ и добави, че от партията поддържат Украйна, до момента в който не си върне всички територии.
С концепцията да има държавно управление, сме подготвени да приемем всевъзможни прищявки отстрана на Демократична България и Политическа партия във връзка с правосъдната промяна, в която те се кълнат като в Библия, само че тя не е приоритет за българското общество. Проблемът на тези две партии е, че те не усещат пулса на това общество, тя нямат връзка с хората.
„ Хората желаят да се оправим с инфлацията, а Политическа партия и Демократична България желаят правосъдна промяна. Ако извършите една социология правосъдната промяна евентуално ще е на 20. място като отговор. Всичко друго ще е по-важно за правосъдната промяна за българските жители “, добави Добрев.

Той акцентира, че единствените способни да образуват кабинет, са точно ГЕРБ, тъй като са били най-близко да го създадат в предходното 48-о Народно заседание.

По думите на Добрев в цялата страна вървели интриги отстрана на ПП-ДБ, че в случай че завоюват изборите американското държавно управление щяло да натисне Бойко Борисов да поддържа тяхното държавно управление.

ГЕРБ-СДС биха очаквали поддръжка от Демократична България за сформирането на дясно държавно управление, сподели още Добрев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР