Ние ще управляваме и ще бъдем в Народното събрание, ако

...
Ние ще управляваме и ще бъдем в Народното събрание, ако
Коментари Харесай

Калина Константинова: Ние ще управляваме, ако има смисъл в това


Ние ще управляваме и ще бъдем в Народното събрание, в случай че знаем, че се свършим значимите за хората неща. Ако „ “ не открият болшинство за значимите закони, акад. Николай Денков ще върне празна директория на Румен Радев. Това съобщи в предаването „ Лице в лице “ депутатът от „ “.

„ Това, което чухме като коментар от страната на, е нападателната реакция на един водач, който не съумя. Имаше добра причина в този парламент да се откри болшинство и почтено казано на него му беше гласуван този ангажимент. Сега се бяга от отговорност – търси се кой е отговорен за тяхната импотентност и некадърност да сформират такова болшинство и да излъчат кабинет с първия мандат “, съобщи тя в отговор на изявление на Борисов за оферти от „ “ министър председател.

съобщи изрично, че групировката им не е изпаднала в пораженско въодушевление. Поясни също по този начин, че още в първия ден след отхвърлянето на проектокабинета „ Габровски “, те са оповестили претендента си за министър председател и са седнали на една маса с останалите партии, с цел да обсъдят целите си за ръководство на страната. Подчерта обаче, че няма по какъв начин да подпишат каквото и да било съглашение с, тъй като това е тяхната позиция от основаването на „ “.

„ Първо би трябвало да проверим дали в това Народно заседание има предпочитание да се свършат избрани задания и да се намерят решения за някои проблеми на хората. Дотук подобен сигнал не виждаме. Сега е наша задача и това е ролята ни, като втора политическа мощ, да проверим дали има такива политики към които всички партии могат да обединя “, изясни още тя и добави, че по-късно ще стане ясно дали „ “ и „ “ ще имат държавно управление на малцинството или не.

уточни тези закони, които ще послужат като лакмус дали има подготвеност да се поддържа кабинет на малцинството – антикорупционните закони, както и тези, свързани с усвояването на европейското финансиране по Плана за възобновяване и стабилно развиване. Тя се надява, че политиците ще осъзнаят по време на Коледа, каква е тяхната задача и ще има напредване напред.

„ Надявам се, че прахосването на тези два месеца, които президентът Румен Радев даде на, няма да се отразят на шанса си през идващите седмици да успеем, да създадем смислени стъпки в реализирането на значимите задания. Ние ще настояваме и ще работим за приемането на стойностни решения “, сподели още.

Тя обърна внимание на ограниченията ориентирани към хората, които са заложени в Бюджета и ще бъдат прегледани в Народното събрание в идващите дни. Надява се на градивен разговор и да види осмисляне на проблемите.

Вижте какво още сподели тя във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР