Ние ще победим и Иран, и терористите, това каза израелският

...
Ние ще победим и Иран, и терористите, това каза израелският
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Ще победим и Иран, и терористите

" Ние ще победим и Иран, и терористите ", това сподели израелският министър председател Бенямин Нетаняху, съобщи израелската медия мигнюз.

Днес министър-председателят на Еврейската страна посети военно окръжие в централния град Тел Хашомер. Той присъстваше на гала по връчване на униформи и оръжие на наборници.

По думите му: Ислямската република стои зад терористите от палестинската радикална формация Хамас и други сходни организации. Ние обаче сме изпълнени с увереност и тъкмо поради това ще победим и Иран, и всички други терористи.

" Аз приказвах с някои от вас и видях, че всички вие имате подготвеност да се справите с всички провокации. Днес е доста значим за вас през днешния ден. Вие встъпвате в редиците на Въоръжените сили на Държавата Израел, с цел да се сражавате против нападналите нашата татковина чудовища ", добави министър председателят.

" Аз твърдо уверен, че с помощта на вашата физическа и морална подготвеност, с помощта на високите качества на нашите офицери ние ще победим нашите врагове ", безапелационен бе Нетаняху.

Военната работа в Израел е наложителна за всички жителите на страната, които са евреи. За мъжете срокът е 30 месеца, а за дамите – две години, това сподели информация на екипа на novini.bg.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР