Ние ще бием, докато не победим, това заяви израелският премиер

...
Ние ще бием, докато не победим, това заяви израелският премиер
Коментари Харесай

Бенямин Нетаняху: Ще се бием, докато не победим

" Ние ще бием, до момента в който не победим ", това съобщи израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, представен от основаната в родината му медия нюзру.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1436
Министър–председателят на Еврейската страна разгласява изказване във връзка със гибелта на 24-мата военни, починали в палестинския анклав на брега на Средиземно море линията Газа.

" Вчера бе един от най-трагичните дни за нашата страна от началото на войната против палестинските терористи от Хамас (7 октомври 2023 г.). Искам да изразя своите съболезнования на околните на починалите. Аз знам, че животът на фамилиите на жертвите се промени изцяло и моите мисли са с тях ", уточни още ръководителят на органа на изпълнителната власт.

" ЦАХАЛ (въоръжените сили на Израел) започнаха следствие на случилото се. Ние сме задължени да си извлечем поуките от станалото, с цел да пазим живота на нашите бойци и офицери. В името на нашите герои, в името на нашия живот, ние ще се бием, до момента в който не победим ", безапелационен бе Нетаняху.

Във връзка с гибелта на военните, за която екипът на към този момент писа, изказване направи и военният министър на близкоизточната страна Йоав Галант.

Ръководителят на силовото ведомство също изрази съболезнования на околните на починалите. " Тази война ще промени историята на Държавата Израел. Гибелта на нашите военни единствено ще ни мотирава да реализираме нашите цели до край в най-кратки периоди ", сподели още той.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР