Ние работим в тясно сътрудничество с Египет, за да гарантираме,

...
Ние работим в тясно сътрудничество с Египет, за да гарантираме,
Коментари Харесай

Риши Сунак предупреждава, че войната между Израел и Хамас рискува „заразяване на конфликта“ в Близкия изток

" Ние работим в тясно съдействие с Египет, с цел да подсигуряваме, че Обединеното кралство ще изиграе нашата роля, като подсигурява, че тези палестинци ще получат храната, водата и медикаментите, от които толкоз обезверено се нуждаят “, сподели господин Сунак.

„ Трябва да запазим стремежите си за по-мирно и устойчиво бъдеще твърдо пред очите ни, до момента в който работим дружно, с цел да победим злото на тероризма. поискайте неотложно преустановяване на бомбардирането на Газа от Израел.

Щракнете, с цел да се абонирате за Sky News Daily, където и да получавате вашите подкасти

Министърът на външните работи Джеймс Клевърли, говорейки на мирна среща в Кайро на В събота сподели, че Израел има право да се пази от Хамас в Газа.

Но защото израелските военни приготвят сухопътна атака, господин Клевърли сподели, че би трябвало да покажат " дисциплинираност, професионализъм и въздържаност " в дейности против Хамас.

„ Все още имам вяра в дипломацията “, споделя Джеймс Клевърли на мирната среща на върха

„ Обединеното кралство е ясно и постоянно е било ясно, че Израел има право на самозащита и правото да обезпечи освобождението на тези, които бяха отвлечени на 7 октомври ", сподели господин Клевърли.

" И също по този начин сме наясно, че би трябвало да работим и те би трябвало да работят, с цел да облекчим страданието на палестинския народ в Газа и че техните дейности са в сходство с интернационалното право. "

Г-н Клевърли сподели, че е повдигнал нуждата от отбрана на цивилните пред държавното управление на Тел Авив.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР