Ние от Продължаваме промяната оценяваме високо първия президентски мандат на

...
Ние от Продължаваме промяната оценяваме високо първия президентски мандат на
Коментари Харесай

Куленски, ПП: Очакваме президентът да е баланс между отделните власти

Ние от " Продължаваме промяната " оценяваме високо първия президентски мандат на господин Румен Радев и госпожа Илияна Йотова, доколкото по едно време президентската институция бе единствената, която застана зад законния митинг на българските жители, разяснява пред " Денят стартира " депутатът Петър Куленски.

Очакванията на Политическа партия са президентът да продължи да извършва конституционните си пълномощия, като балансира сред обособените управляващи.

" Не мисля, че нещо може да попречи на нашите връзки, ние си сътрудничим по един прелестен метод с институцията и с господин Радев ", съобщи Куленски.

Един от главните цели на съдружното ръководство е правосъдната промяна и съгласно Куленски, президентската институция също може да сътрудничи в реализирането ѝ

" За нас президентската институция е значима, тъй че във всеки един миг ще се обръщаме за разговор с нея за разрешаване на рецесиите "

Правителството ще е склонно да се съобрази с наложено несъгласие от президента, стига то да е стимулирано, акцентира депутатът. Правомощията на президента са категорично планувани в конституцията, тъй че спор за увеличението им сега не е на дневен ред, добави Петър Куленски.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР