Ние, от Obekti.bg, обожаваме историите, пропити с любов, добро чувство

...
Ние, от Obekti.bg, обожаваме историите, пропити с любов, добро чувство
Коментари Харесай

12 трогателни истории, които не могат да бъдат игнорирани

Ние, от Obekti.bg, обожаваме историите, пропити с обич, положително възприятие за комизъм и добрина. С други думи – всичко, което кара хората да бъдат щастливи. Убедени сме, че сходни случки би трябвало да бъдат споделяни колкото се може повече.

Ето за какво взехме решение да ви представим тези 12 прелестни къси истории, оповестени във vk.com. Те са в действителност трогателни и сигурно ще ви се прииска да ги споделите.

Аз съм най-щастливата щерка в света. Родителите ми постоянно намислят по нещо шантаво, с което да показват любовта си един към различен. Така да вземем за пример когато майка ми стане през нощта, с цел да отиде до тоалетната или да си сипе нещо за пиянство, татко ми става, бързо поставя няколко книги или списания под възглавницата, поставя котката от горната страна и покрива всичко със завивката. След това ляга и се преструва на задремал от самото начало. Когато майка ми се върне и види, че брачният партньор й й е поставил нещо от нейната страна на леглото, извиква „ Ще те убия! “. Маха завивката и хвърля възглавницата към него. Тя обаче ще му бъде ядосана за не повече от няколко минути. Накрая ще се целунат и ще си легнат. Майка ми е на 50, а татко ми – на 55. Кой е споделил, че когато пораснеш, би трябвало да остарееш?

Моята котка ми избави живота. Бях се излегнала във ваната, а животинчето дремеше в мивката. Осъзнах, че водата е станала леко студена. Надигнах се, с цел да завъртя кранчето за топлата вода, само че се подхлъзнах и паднах. Събудих се с помощта на това, че някой ме удря по лицето. Оказа се, че съм си блъснала главата, изпаднала съм в безсъзнание и едвам не съм се удавила, само че моето коте е почнало да мяука и да ме удря с лапи по лицето, с цел да ме разсъни.

Моята щерка е на 4 годинки. Тя обича да се разхожда из града и най-много – да слуша уличните музиканти и да им дава по някоя и друга стотинка. Наскоро видяхме по какъв начин няколко души свирят на барабани на улицата. Дъщеричката ми танцуваше на фона на техните ритми цели 20 минути, а по-късно им даде всичките дребни, които имахме, както и малко сладки. Музикантите бяха в действителност трогнати.

Отидох да изучавам на към 2 хиляди км разстояние от вкъщи. Говорих с мама постоянно по Skype. Веднъж видях зад нея нещо, което приличаше на плачещо дете. Оказа се, че е баща, който се преструваше на тюлен, с цел да ни разсее и да ни накара да не страдаме толкоз доста един за различен.

Една нощ отидох до гарата, с цел да си купя билет за у дома. Имах точна сума в джоба. Нито повече, нито по-малко. Но автоматът ми глътна парите, без да ми даде каквото и да е. Започнах трескаво да диря по джобовете си още стотинки. Накрая издишах тежко и споделих на глас: „ По дяволите, от кое място ще намеря цялостен $! “. Изведнъж чух глас зад мен: „ Големият брат може да ти помогне “. Обърнах се и зад мен стоеше безприютен мъж с протегната ръка, а в нея – пари. А споделят, че актовете на добрина не съществуват.

Не мога да претърпявам супата на брачна половинка си. Когато я подготвя обаче, постоянно я изяждам безмълвно – с усмивка на разположение. Веднъж се върнах от работа и го заварих още веднъж да я готви. Лицето му сияеше от благополучие, до момента в който режеше морковите деликатно с формата на сърчица – особено за нашата вечеря. Да, супата е ужасна, само че е направена с толкоз доста обич.

Мама ми даде семена, които да засадя. Каза ми, че когато първото цвете разцъфне, ще се срещна със ориста си. Вчера първото цвете в действителност разцъфна, а котката ми го изяде. Не съм сигурна какво да мисля за тази ситуация…

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР